Neal´s Yard kroppsprodukter

Som ni redan märkt så har det varit låg aktivitet på vår blogg. Orsaken har varit sjukdomsfall inom familjen och för oss så går familjen i första hand.
 
Idag när jag skulle ta min kvällsdusch så upptäckte jag till min förfäran att min underbara duschkräm från Neal Yard Bee Lovely Bath & Shower gel tog slut!!!
 
 
Jag gillar denna duschgel otroligt mycket då den luktar helt underbart, är mjuk och skön på huden. Känner mig aldrig torr i huden när jag använt den. Att den dessutom är ekologisk gör inte saken sämre. För min egen del känns det bättre i mig när jag finner naturliga, ekologiska produkter som gör skillnad och inte luktar hö. Jag vill att produkterna ska lukta men då inte för starkt för då kommer migränen och hälsar på.
 
Den beskrivs så här:
Neal´s Yards lyxiga naturliga Bee Lovely Bath & Shower Gel kombinerar återfuktande ekologisk honung och doftande, upplyftande ekologisk apelsin och mandarin. Mild rengöring med en subtilt doft. Den här serien bidrar också till att rädda bin som är utrotningshotade.
 
När man köper en produkt i Bee Lovely serien så adopterar man ett par bin i någon bee urban kupa någonstans i Sverige.
 
Efter duschen så smörjer jag in mig med Neal Yard Bee Lovely Body Lotion
 
Helt otroligt men den tog jag också det sista av nu. Bägge dessa produkter är otroligt dryga. Den är så återfuktande till min hud så jag behöver inte återapplicera nästkommande dag vilket jag ofta får göra vintertid. Jag har haft dessa sen i vintras, nu använder jag iofs andra ibland men när gulliga barnbarnet Ängla är här så ska vi alltid tvätta oss i den ”sköna tvålen” som hon uttrycker det och jag håller med henne. Doften är som sagt magisk. Älskar denna friska rena doft!!
 
Ett kvalitetsmedvetet barn :-) Och på en barnhud skulle jag aldrig använda något annat än ekologiskt. Men det är min övertygelse och var och en gör som den tycker känns bra.
 
Jag kommer absolut att inhandla dessa igen, det här var min andra uppsättning ur Bee Lovely serien. Har även handkrämen ur samma serie och den är inte att skämmas över kan jag säga. Men mer om den sen.
Du köper dessa på Skincity och jag lovar, du kommer inte bli besviken.
 
Varma kramar från Mona
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *