PTR Bubbelmask

Hoppas ni också haft några fina dagar i solen, vi har haft jättefint väder i Mora med en värmande sol. Nu känner man verkligen att solen är stark och hur viktigt det är med ett bra solskydd. Vi, jag och Jennifer har använt vår vanliga dagliga dagkräm från Exuviance Sheer refining fluid med spf 35. Ingen av oss har bränt sig trots att vi är två blekfisar med röda pigment.
 
Vi har varit ute mycket på dagarna med våra hundar så nog har dagkrämen fått visa vad den går för.
 
Idag tänkte jag tipsa er om en nyhet från Peter Thomas Roth.
 

 
Det är Brightening Bubbeling Mask
Det är en supermysig mask att ha i ansiktet, först när man applicerar den så är det en ljusblå gel som efter ca 30 sekunder omvandlas till ett vitt syresättande skum. Den kyler skönt på huden. Kändes lite mysko första gången jag använde den då det sticker till i huden när skummet bildas.
 Så här tokig kan man se ut med bubbelmask i ansiktet, ni ser på bilden att skummet börjat absorberats.
 
Man låter den sitta i 10 min sen sköljer man av den. Men innan man gör det så har skummet torkat in. Trodde först att skummet skulle vara kvar i hela 10 min men det absorberas efter några minuter. Huden blir fint uppklarnad och fina linjer och rynkor ska reduceras ( har använt den för kort tid för att kunna uttala mig om det). Man känner att huden blir fint återfuktad och på längre sikt ska den göra huden klarare och avgiftad (kan huden vara förgiftad ?) :-)
 
Jag tror på den här masken och kommer att använda den flitigt, den ska användas 1 el 2 ggr i veckan eller som en kvick fix innan festen. Lovar att det funkar för man får en jättefin lyster i huden av den.
 
Så beställ hem från www.skincity.se eller www.beauty.theyouway.com som båda säljer Peter Thomas Roth produkter.
 
Soliga hälsningar Mona

6 kommentarer

 • Hildes Closet skriver:

  Den låter som bliss Champagne mask med svalkande känsla tycker jag.

 • Ulrica skriver:

  Hej Mona,
  Låter som att allt är bra med dig. Har också kikat på den här masken med nyfikna ögon. Hur är den här i jämförelse med Bliss oxygen mask? Jag får dock vara försiktig nu, för näsan lyser som ett stoppljus sedan ett par dagar tillbaka – suck. Förmodligen en foundation jag testade (som vanligt). Är du fortfarande nöjd med fransförlängningen?

  Ha det gott! /Ulrica

 • Ulrica skriver:

  Hej igen,
  Förutom Phytomers Accpet-mask så har jag fått leta fram min Finacea mot rosacean igen. Såå tråkigt! Annars är jag tillbaka hos Biodroga CC Anti-Redness. Ett säkert kort :-)
  Tack för ditt inspel om Bliss. Ska definitivt ha det i åtanke. /Ulrica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *