Ekologisk makeup

Måste få dela med mig av en liten goding som jag nu testat sen jultider. 
Det är en helt magisk highlighter från rms beauty.
 
 
Den heter beauty living luminizer och kan bl a köpas på www.hudoteket.se 
 
Det här är min absoluta favorit när man kommer till highlighter, tycker det är så otroligt roligt när man hittar produkter som är ekologiska och dessutom bra. För min del är det inte ett måste med ekologiska produkter men jag tänker mer och mer på det även när det gäller mat så försöker jag tänka så.
 
Men nu var det inte mat jag skulle skriva om utan det är den lilla magiska burken från rms. Den innehåller bl a ricinolja som är en mycket bra ingrediens eftersom den har antiinflammatorisk effekter och skyddar även mot bakterier och virus. Ricinolja är även mjukgörande på huden. Sen innehåller den även kokosolja vilket jag gillar skarpt, kokosolja har även den antibakteriella egenskaper eftersom den är rik på laurinsyra. Kokosolja är även verksamt mot svamp. Skulle kunna skriva ett eget inlägg om kokosolja, vad man kan använda den till och hur bra den är mot mycket.
 
Denna lilla luminizer ger ett otroligt fint glow på huden, den är mjukgörande och återfuktande som ni förstår när ni nu vet vad den innehåller och den ger även näring till huden. Den är oerhört lätt i sin konsistens, jag använder fingrarna när jag applicerar den och bara fantasin sätter gränser till vad du ska använda den till. Jag lägger lite i ögonvrån och under brynen och ibland får även näsan en dutt.  Man blir absolut ingen discokula utan den ger en snygg diskret lyster. Jag är så sugen på att testa deras bronzer, den ser jättefin ut så risken är nog stor att det flyttar in en sådan hos mig. 
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg.
Varma kramar från Mona 
 

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *