Hudstatus

Idag hade jag tänkt mig en uppföljning av mitt hudstatus där jag är helt naturell. Förra veckan fick ni se en rätt så rodnad Mona.
Idag ser det ut så här!!  
 

 
 
Jag har fortsatt min introducering av Exuviance och har kommit så långt att jag nu använder det fullt ut på morgonen och till kvällen kör jag fortfarande Dermalogica ultracalming serien. Jag märker redan av att jag inte är lika röd och stram i huden. Min morgonrutin är då Exuviance gentle cleansing creme, ansiktsvatten soothing toning lotion,  serum är antiredness calming serum och fukten är då sheer refining fluid. På detta lägger jag sen den nya primern från Dermalogica redness relif för att avslutningsvis applicera en foundation då oftast Clarins eller Babor de luxe foundation.

Jag lägger ofta fuktmask från Rodial och då är det dragons blood hyaluronic mask med tillhörande serum som gäller. Jag fullkomligt älskar den kombon. Huden blir lugn, återfuktad och fint plumpad. Sover ofta med den på. 

Jag fortsätter min konvertering över till Exuviance men tänker ta det i ett fortsatt lugnt tempo så det inte blir några bakslag nu när det går så bra. 
 
Ny uppföljning om en vecka så får vi se hur jag ser ut då.
Varma kramar från Mona 

4 kommentarer

 • Ulrica skriver:

  Och visst ser man skillnad också!
  Dermalogica redness relif verkar intressant. Får nog sättas upp på önskelistan tror jag bestämt. Foundation är dock mitt stora problem där min hy ofta säger ifrån. Är så sugen på att testa By Terry men vet inte om jag vågar. Keep up the good work!
  Kram Kram /Ulrica

  • Jennifer skriver:

   Visst ser man skillnad? Är så glad att det nu går åt rätt håll. Titta på Exuviance foundation de passar en känslig hud bra. Lika på mineralpudret från Jane Iredale som inte har något bismut i sig. Ifall du hellre vill ha i puderform. Även Babor kan jag rekommendera dig när det gäller foundation. Min hud älskar de från Babor. Lycka till

 • Hildes Closet skriver:

  Vad härligt, det syns verkligen stor skillnad. Nu blir det bara bättre och bättre….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *