Beautyboost drabbad av By Terry feber!!!!

Det har hänt mycket här nu den sista tiden, bl a så har vår kennel Play a While fått en jättefin kull med whippetvalpar. Det blev tre hanar och fem tikar. Helt ljuvliga små varelser :-) Bjuder på en bild där mamma Lexie ligger och myser med sina valpar som hon gömt väl.
 
 
 
Jennifer är på solsemester med sin fina dotter Ängla. 
Under tiden har jag försökt hålla ställningarna mellan regnskurarna här hemma.
 
Men nu till dagens drabbning!! Även jag har nu drabbats av By Terry feber närl det gäller foundation och concealer.
Då jag vill gömma mina röda kinder har jag testat många olika foundation, och det jag kommit fram till är att vissa är mer bra än andra. De kan vara bra ett tag för att sen inte vara så bra längre. VIssa gör mina kinder mer känsliga och torra och rätt många lägger sig i porerna och jag ser prickig ut trots att jag alltid har primer under. Hur snyggt är det? Inte speciellt om ni frågar mig.
 
Fick ett prov tidigare från Skincity på ett prov från By Terry cover- expert foundation (den gamla upplagan) vilken inte alls blev bra på mig. Den lade sig verkligen i mina porer. Så den fick tummen ner av mig. Det har väl inte gått någon förbi att den nu kommit ut i lite annat format och även med spf 15 i vilket är bra.
Ringde till Skincity och fick rådet att använda
 
By Terry Touche Veloutée som är en underbar concealer på kinderna innan jag applicerade foundation.
 Foundation som rekommenderades var
By Terry Cover-Expert SPF 15!!
 
(ursäkta den dåliga blidkvaliteten, då bilden är tagen med mobil och jag hade bråttom)
 
Skulle jag våga eftersom jag inte gillade föregångaren? Jo då jag vågade eftersom jag älskar att testa nytt och de trodde att den skulle fungera trots min känslighet. Tyvärr så innehåller den Cyklopentasiloxane som andra ingrediens men jag finner verkligen ingen bra foundation utan dessa silikoner. Jag får väl bita i det sura äpplet. 
 
Nu har jag bara hunnit använda dessa produkter några dagar så någon utvärdering kan jag inte ge. 
Men jag kan säga att jag är mer än nöjd med resultatet.Det blir fantastiskt bra på huden och sitter en hel dag utan att ändra färg eller så. Min känslighet accepterar dessa produkter bra än så länge. Jag gillar verkligen ytan man får av dessa, ser naturligt fint ut men ändå så täcker de bra.
 
Tack till Skincitys personal som hjälper oss kunder att hitta rätt i denna djungel. Jag fullkomligt älskar dessa dyrgripar och kan inte tro det är sant att det blev så bra :-))
 
Varma glada hälsningar Mona
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *