Söndagsmasken – Peter Thomas Roth Irish Moor Mud purifying black mask.

Hallå där!
 
I skrivande stund sitter jag med söndagsmasken i ansiktet, te koppen bredvid och njuter utav lugnet efter en stressig och livlig söndag.
Jag njuter utav att vara småbarnsmamma men skäms inte för att säga att egentiden är ovärderlig :)
 
Här hos oss kom snön tillslut och barnen i byn är utom sig av lycka (även min sambo är lycklig som gärna jagar i spårsnön). Jag däremot börjar känna mig redo för att ta ner granen, tomtar och röda gardiner och ta in våren, färger och ljuset. Men å andra sidan varför stressa, det får vara juletider en stund till i vårt hus :)
 
Jag tänkte berätta för er vilken mask jag valt denna söndag, Peter Thomas Roth Irish Moor Mud purifying black mask.
 
 
 
Den är helt fanatstisk och har blivit en favorit bland lermasker hos mig.Den innehåller 9 000 år gammal svart lera från de irländska hederna som är skördad för hand. Den är berikad med näringsämnen, essentiella mineraler och kraftfulla antioxidanter som hjälper till att skydda huden mot skador. Masken är rengörande, upplösande och fuktgivande. Aktiverand kol har magnetisk effekt och drar ut smuts, olja, orenheter och gifter ur igentäppta porer. 
Samtidigt slussar masken ner fukt och vitaminer i huden. 
Ni bara måste gå in på Skincity och läsa mer om denna mask här!
 
Ha en fortsatt trevlig söndag kväll! Med kärlek, Jennifer
 
(Via vårt affiliate samarbete kan du handla produkter via våra länkar och vi får ”återbäring” att prova nya produkter för, gåvor till våra läsare mm, vi är väldigt tacksamma för erat stöd!)
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *