Att dölja sin utväxt.

Nu har midsommaren varit och hemska tanke, vi går mot mörkare kvällar igen. Tycker nyss det blev ljust på kvällarna. Jag röstar för att vi förlänger sommaren med minst tre månader.

 

Jag fick för kanske en månad eller två sen hem en produkt att prova som heter Cover Up från Vision Haircare. Det är ett svenskt företag som även har sin produktion i Sverige. Det här är ett färgspray som täcker min utväxt temporärt och det gör den verkligen. Jag blev positivt överraskad att det täckte så bra som det gjorde. Jag behöver inte spraya varje dag utan det sitter bra mellan mina hårtvättar. En busenkel och listig lösning på utväxtproblematiken. Att gå till frissan så fort min utväxt börjar synas skulle ruinera mig eftersom mitt hår växer rätt fort. Brukar lägga i någon färg hemma mellan besöken hos frissan men nu behöver jag inte ens göra det speciellt ofta eftersom jag använder Cover Up. I grund och botten är jag blond men har på senare år även fått grå hår och därför färgar jag mitt hår mörkare nu men börjar bli sugen på att försöka få fram min naturliga färg igen men utan grå hår 😉

Vision

 

Men tillsvidare så kör jag på med denna geniala lösning med att spraya håret. Jag var lite skeptisk till en början om färgen skulle fälla av sig på kläder eller på kudden men det gör den absolut inte. Så med andra ord, inget kladd. Man bara skakar flaskan så färgen får blanda sig och sen sprayar man på utväxten. Kan det bli så mycket enklare? Nej inte i min värld. Håret känns inte kladdigt och ser inte fett ut av det. Nu börjar min sjunga på sista versen så det är dags att köpa hem en ny. De finns bl. a att köpa hos Lyko och kostar 149 kr. Finns i olika färger så det ska passa de flesta. Ni kanske redan har provat att använda den, om inte och du har utväxt så kan jag varmt rekommendera den till er.

 

Varma soliga sommarhälsningar från Mona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *