Att neutralisera rodnad.

I dag tänker jag  tipsa er om en produkt som kan hjälpa till att neutralisera rodnader på huden. Sedan en vecka tillbaka har vi haft underbara dagar här i Mora. Solsken någon enstaka minusgrad och snö på marken. Vem vill vara inomhus i det vädret. Jag och dogsen har gått långa promenader och jag har njutit för varje steg jag tagit. När jag kommer hem vill jag knappt gå in. Det här är mitt favoritväder. När jag är utomhus och dessutom anstränger mig så blir jag alltid väldigt varm och svettig. Jag går alltid fort så det blir ett träningspass och eftersom jag är väldigt varm av mig och så är jag med andra ord dyngsvettig när jag kommer hem. Då kan ni lista ut hur jag ser ut i ansiktet eftersom ökad cirkulation vidgar blodkärlen och jag blir knallröd.

 

 

Men ett tips på vad man kan göra när man varit i duschen och ska göra sig i ordning är att använda sig av någon produkt som neutraliserar det röda. En sådan kan vara den här från Glominerals.

 

 

glominerals

 

 

Glominerals gloRedness relief powder är i lös form och applicerar lättaste med en lite större borste (enligt mitt tycke). Det passar en känslig rodnad hud. Den har som uppgift att reducera det röda och även lindra huden med sina skonsamma ingredienser. Det är ett väldigt lätt och finfördelat puder som går åt det gulgröna hållet. Man blir absolut ingen Hulken av det. Man kan använda det på flera olika sätt. Jag applicerar det efter att min primer absorberats av huden sedan lägger jag min Foundation. Det är inte svårt att lägga den på huden, du bara lägger den med cirkelrörelser. Den går bra att återapplicera under dagen.

 

 

Det är absolut ingen täckande produkt utan den hjälper till att reducera det röda med sin färg av gul/gröna pigment. Jag gillar den och en av orsakerna är såklart att den fungerar och att jag inte blir torr av den. När jag har behövt att återapplicera så jag inte tyckt att det räckt med att enbart använda den här utan då har jag även bättrat på min Foundation. Men de ända dagarna jag skulle behöva bättra på med mer är också de dagar jag tränat eller varit ute på mina raska promenader. Annars är min hud i så bra status nu att den inte lyser rött och stramar. Pudret köper jag hos SKINCITY.

 

 

 

Varma kramar från Mona.

 

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *