Babor Påskkalender

Äntligen har då vårvintern börjat på allvar här hos oss i Mora. Som jag skrev tidigare så är Vasaloppsveckan i gång, solen skiner från en klarblå himmel och vi har varit ute mycket den här helgen.

 

En till sak som är underbar den här årstiden är att Babor släpper sin påskägg, eller Babor Påskkalender  som det egentligen heter.Här ser ni hur årets påskägg ser ut. Helt magiskt vackert. Och jag kan säga att vänta till påsk innan jag börjar ”köra” den här kuren, den kan ni glömma 😉 Att vänta har aldrig varit Mona Lindströms grej kan jag lova :-))

 

 

Babor kalender

 

Till julen har de sin underbara adventskalender med olika ampuller så det blir en längre kur mot påskens kalender. ”Påskägget” är för 14 dagar och innehåller även det olika sorters ampuller som ger en exklusive och intensivkur till huden. Varje ampull innehåller 2 ml av den aktiva fluiden (serumet)i koncentrerad form. Du använder en varje dag och då förslagsvis på kvällen före din nattcreme. Man kan tycka att det känns mycket att applicera 2 ml men jag lägger det både på halsen och dekolletaget och skulle det kännas som det är för mycket fluid så vänta bara en liten stund tills det absorberats så kan man applicera resten.

 

Så under tiden man gör den här kuren så använder man inget nattserum då dessa ampuller ersätter ditt serum. Man kan använda dem till andra märken än Babor då de inte innehåller någon syra. Jag tycker att när man gjort den här kuren så har man en strålande fin hud som är väl återfuktad, uppstramad och fastare. Jag har tidigare haft dessa kalendrar både till jul och påsk och fullständigt älskar dem, jag har aldrig reagerat negativt på någon av ampullerna trots min känslighet och att vissa av dessa är mer aktiva mot vad mina hudvårdsprodukter normalt är.

 

Men jag har alltid ampullerna stop stress fluid hemma och de har räddat mig många gånger kan jag lova, som ni vet är jag en nyfiken människa av naturen och testar ibland lite för mycket produkter mot vad som är nyttigt för mig och då tar jag till dessa små godingar och de hjälper alltid!!! En sak som är riktigt bra med dem är att de inte ens kostar skjortan utan dem kan man köpa utan dåligt samvete. Har ni testat någon av ampullerna eller kalendrarna tidigare? Om inte , så gör det. Jag lovar ni kommer att älska dem.

 

I dag är sista dagen Skincity har 25 % rabatt på kalendern och de andra ampullerna som man kan köpa och anpassa efter ditt behov. Så löp och köp, jag har fyllt på med fler ampuller. Alltid bra att ha hemma :-)

 

Varma kramar från Mona

 

Inlägget innehåller affiliateslänkar, när du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *