Black Opium från Yves Saint Laurent

Hej! Jag har nu vaknat ur feberdvalan utav influensa som drabbat familjen. Jag känner mig manad att sitta uppe lite längre stunder så det går absolut åt rätt håll, även om det går på tok för långsamt för min smak. Mona har hjälpt vår sjukstuga här så gott hon kan och ännu har hon klarat sig från att bli smittad (peppar,peppar). Guld värt!

 

Andra flaskan av min favorit parfym har landat i brevlådan och därför tänkte jag uppmana er andra mer ingående om den.

 

 

20160220_100451

 

Yves Saint Laurent Black Opium är en nytappning utav Ysl’s Opium som var populär på 70-talet. Den beskrivs som en rockigare version utav klassikern med mörkare, sensuella toner. Black Opiums doftsammansättning är intressant, den beskrivs ska leka med kontraster mellan ljus och mörker. Den är en doft med innehåll utav bla. Kaffe, vanilj, apelsinblomma och jasmin. Vissa tycker detta är en ”kvällsdoft” för att den innehåller något tyngre inslag men jag använder den både till vardag och fest, näst intill varje dag faktiskt. Däremot sprutar jag aldrig en ”mängd” parfym på mig. Jag tycker att det är en lite blommig och lite lagom söt vilket passar mig perfekt. Jag tål inte de där riktigt söta dofterna längre så denna är tacksam. Med det kryddiga och friska till så är den som gjord för att älskas! 

My number One !

 

Toppnoter: Rosépeppar, Apelsinblomma, Päron
Hjärtnoter: Kaffe, Jasmin
Basnoter: Vanilj, cederträ, Patchouli

 

Mona är påväg till Irland för att hälsa på en tik de har lånat ut från kenneln och hennes valpar. Snart får mamma och en valp flytta hem till Sverige, spännande! Vi får önska Mona lycka till med resandet så ska jag fortsätta att krya på mig.

 

Varma hälsningar från snöstorm i Dalarna 😉 , Jennifer

 

(Inga affiliates länkar i detta inlägg, länkar endast för att ni ska kunna hitta produkt)

 

 

2 kommentarer

 • Donnachic skriver:

  Åååå även en storfavorit här med, underbara YSL! :) Kul att du tycker om den så mycket Jennifer! Jag tycker att den kommer lite mer till sin rätt under vintern då jag gärna har lite mustigare dofter, men absolut något som funkar året om i lagom dos! 😉
  Skönt att höra att ni äntligen håller på att piggna till! Nu har jag lyckats knåpa ihop min nya länklista där ni självklart är med, med hjälp av You Tube, haha! :)
  Kramar till er alla!
  Lotta <3

  • Jennifer skriver:

   Ja den är helt fantastisk! Jag har upptäckt att jag har svårt att hitta parfymer som passar mig men denna är Helt underbar Men åh så go du är ❤ Youtube är en bra vän i nöd! Kramar till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *