Body & Massage Oil White Chocolate

 

Hej, Jennifer här!

 

Det är ofta full fart här hemma men idag är det ovanligt tyst, det enda som hörs är snön som smälter och droppar ned från taket. Mannen är och handlar, dottern hos en kompis och hundarna sover. Självklart tar jag tillfället i akt, sätter mig ned med frukt, en kopp te och skriver till er fantastiska läsare. Jag har studerat intensivt ett tag nu och det har gjort att jag har skött spakarna lite mer i kulisserna runt bloggen och Mona har stått för skrivandet.  Jag har verkligen saknat att få skriva och nu kommer ni att få höra mer ifrån mig igen också.

 

 

IMG_9123

(4 favoriter utav te, frukt och ljus)

 

 

Idag tänkte jag lyfta en produkt som vi båda tycker är super härlig! Body & Massage Oil White Chocolate från Maria Åkerberg är en massage och kroppsolja som är helt ljuvlig på huden. Jag har haft svårt för kroppsoljor men denna har fått mig att ändra uppfattning. Den innehåller kakao- och sheasmör som är närande och mjukgörande. Den skyddar och reparerar med hjälp utav Rosmarin. Vanlijextrakt ger en mild och lugnande doft, jag tycker att den doftar ljuvligt!

 

 

 

IMG_8541

 

 

 

Jag gillar dessutom produkter som har flera användningsområden och det har den här.

Jag använder den mest som en kroppsolja efter dusch. Den är lätt att smörja sig med och eftersom den är ekologisk så använder jag den även på dottern, 6 år som lätt får torr hud. Jag blev tipsad om att först peela mig med Salt Scrub White Chocolate och sedan smörja mig med denna olja och huden blir så otroligt len och återfuktad efter det. Ett tips jag varmt kan rekommendera vidare. Det kommer nog att bli en återkommande duo hos mig, speciellt vintertid.

 

 

Den fungerar utmärkt som Massage olja och är flitigt testad här hemma på mig och min mans spända axlar och rygg. Jag har haft ett par olika massageoljor hemma att jämnföra med och den här är absolut favoriten i familjen.

 
Jag önskar ibland att vi hade badkar och den här oljan gör inte saken lättare, tänk att ha i lite olja i varma badvattnet, få super len hud och omges utav den underbara doften utav oljan. Både kropp och knopp skulle vara evigt tacksamma efter det.

 

 

Body & Massage Oil White Chocolate finns att köpa på Skincity.se som i helgen har en Weekend deal på hela Maria Åkerbergs sortiment.

 
All kärlek till dig som läsare som har tittat in till oss och ha en super mysig helg!
Med kärlek, Jennifer

 

 

(Inlägget innehåller pressprover och affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *