Bra vinterprodukt från Beauté Pacifique.

Tänkte mig att fortsätta skriva om produkter som jag tycker är bra vinterprodukter om man är åt det torrare och känsliga hållet. Ibland tror jag att vi rusar från nyhet till nyhet och glömmer de produkter man använt och som har varit bra. Vet med mig att jag är sådan själv. Men den här säsongen har jag verkligen tänkt till. Vilka produkter har hjälpt mig när huden spårat ur och vilka arbetar med att skydda huden och dess barriär? Med dessa tankar i bakhuvudet så har plockat ihop godbitarna utan att det blivit för aktivt för min hud. Som jag skrivit om tidigare så har jag tänkt fukt fukt och åter fukt. Men samtidigt har jag tillfört fett som också är en viktig ingrediens för huden och då särskilt på vintern.

 

Ett av de serum som jag alltid återkommer till är från Beauté Pacifique och heter Submersive Serum Paradoxe.

 

bp-serum

 

Jag är övertygad om att ni är många som provat det. Vet att jag skrivit om det tidigare men det är absolut värt att påminnas om. Jag har använt det oftast till min morgonrutin och då över andra serum för att hjälpa till att hålla fukten och ge näring till huden. Till natten har jag ofta oljan från M Picaut  som jag bloggat om tidigare. Det här serumet ger massor av fukt och är lugnade vilket passar mig perfekt och att det sedan arbetar anti-age gör inte saken sämre. Hur ofta händer det ? Det passar de flesta hudtyper och då med ett stort plus för oss med känslig hud. Innehållet av Squalan är fantastiskt bra för en känslig, torr och mogen hud. Squalan utvinns från oliver.

Det doseras enkelt med medföljande pipett. Jag tar några droppar och klappar försiktigt in den i huden. Gillar att det även ger en fin lyster till huden så ibland tar jag någon droppe extra och applicerar där jag vill ha extra glow. Vissa använder den även efter dagcremen som en typ av primer men det fungerar inte nuförtiden för mig. Mina stora porer ser ut som kratrar om jag inte har en primer innan basen.

SKINCITY har nu 20 % på allt från Beauté Pacifique och jag skulle tro att det erbjudandet snart är över eftersom det varit ett tag. Så passa på beställa hem !!

Serumet kostar till ordinarie pris 589 för 30 ml och nu med rabatt är priset 471 kr.

Varma kramar från Mona.

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

 

2 kommentarer

 • Carina skriver:

  Hej Mona! Bra att du påminner om denna produkt som är riktigt bra och dryg. Har haft min flaska sen tidig höst och den är ännu inte slut. Brukar varva den med Elemis Superfood facial oil som också är riktigt bra. Tycker det är givande och intressant att följa din blogg och instagram. Har klickat hem K Ceutic som jag såg på din instagram. Har haft den tidigare så jag vet den är bra
  Kram
  Carina
  .

  • Mona skriver:

   Hej Carina!
   Så glad jag blir av dina fina ord om bloggen. K Ceutic är en riktigt bra creme och jag gillar att den innehåller så högt spf. Särskilt bra nu till vårvintern när man oftast är utomhus mer. Ex i backen eller skidspåret. Ha det bäst. Här håller vi snart på att snöa inne.
   Kramar från Mona ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *