BUS favoriter hos Beautyboost.

Men hjälp var tar alla dagarna vägen ? Nu är vi redan inne i midsommarveckan och här i Dalarna runt Siljantrakten är midsommar näst intill en större högtid än Julen. Så då dansas det runt stången i vackra folkdräkter. I de olika byarna så reser de stängerna på olika dagar. Så när barnen var små åkte vi även till andra byar för att se dem resa stången och dansa. Rätt stämningsfullt tycker även jag som inte är någon större firare av midsommar sedan barnen växt upp.

 

 

Eftersom det nu är sommar så vill iaf jag ha lite färg på kroppen. Solar det gör jag inte längre, till att börja med så blir jag totalt uttråkad av att ligga i solen rätt upp ner vilket jag gjorde mycket som ung (idiotiskt jag vet) men då visste man inte bättre. Minns när jag var en relativt nyutbildad sjuksköterska på en kirurgavdelning där vi vårdade patienter med bl a malignt melanom. Under en föreläsning på arbetet så fick vi lära oss att det var bra att sola solarium innan man ex skulle åka på solsemester. Man trodde att det gav ett skydd för huden. I dag vet vi bättre. Jag är övertygad att om solarium hade börjats tillverkas i nutid så hade det blivit förbjudet pga strålningen.

 

 

Så jag använder BUS istället (brun utan sol). I dag är de så fina produkter, inga orangefärgade ben som på tidigt – 80 tal. Tänkte visa mina BUS favoriter som jag använder med jämna mellanrum. Till kroppen använder jag en från Vita Liberata Self Tanning Gradual Lotion. Den lever verkligen upp till sitt namn. Den är ofärgad men otroligt lätt att få fin på kroppen.  Jag underhåller med att smörja in mig ett par gånger i veckan.

 

Misten från James Read H2O Gradual Tan Mist är en fuktgivande mist som du kan använda som en återfuktare under dagen eller efter din bas för att fästa den. Jag använder den i stort sett dagligen ovanpå min makeup. Älskar den, är nu inne på  min tredje flaska. Jag upplever den även kylande och lugnande för huden. En helt klar favorit hos oss.

 

 

Till ansiktet använder jag nattmasken från Vita Liberata, Self Tanning Night Moisture Mask. Var livrädd att använda den i början ifall det skulle bli skarvar eller för mycket färg. En helt obefogad oro. Den är super duper bra!!!! Ger mycket fukt och plump till huden och en svag naturlig ton till huden. Den är även den ofärgad och det skrämde mig då jag inte såg riktigt var jag applicerade den men det behöver man inte bekymra er över eftersom den ger en sån naturlig ton.  Min känsliga hud reagerar inte negativt på dessa produkter. JIPPI!!!!!!!

 

BUS 1

 

Förra vecken hade vi möhippa för Jennifer som ska gifta sig med vår son Emil. Gissa om vi är glada? Ska blir så roligt samtidigt som det känns lite konstigt att våra söner blivit så vuxna. Nåväl det är väl den sista biten av navelsträngen jag klipper där :-) En av aktiviteterna vi gjorde var att bada tunna på kvällen och då kändes det bra att inte blända de andra tjejerna med mina bleka ben. Kolla vilken fantastisk miljö vi var vid med Jennifer. Vi tillbringade dygnet vid Främby Udde i Falun. Kan starkt rekommendera er att åka dit om ni vill uppleva en underbar miljö.

 

Mohippa

 

 

Hoppas nu att ni får en fin midsommar och att regnet håller sig långt ifrån oss alla.

Varma kramar från Mona och den blivande bruden Jennifer.

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

 

 

2 kommentarer

 • Donnachic skriver:

  Oj så härliga bilder och javisst är Siljansbygden centrum för midsommar! Otroligt svenskt och vackert!
  Jag blir så glad att du gillar nattmasken, var orolig att du skulle reagera eller inte gilla den. Och den du har till kroppen måste jag leta fram ur mina gömmor pronto hör jag! Sist men inte minst, misten!!! Yeees den är helt underbaaar!
  Bröllopet kommer bli en stor dag, inte bara för Jennifer och Emil, utan även för er föräldrar förstås. Kan nästan tänka mig hur du känner det… Spännande, snart dags!
  Varmaste kramarna till dig! <3

  • Mona skriver:

   Kan inte annat än tacka för tipset om dessa BUS produkter. Tänk när en sån som jag med den känsliga hud kan använda dem, då är de milda och fina. Gillar också att de inte blir flammiga på huden om man inte fyller på. Det försvinner endast gradvis
   Ja hjälp, bröllopet! Jag kommer väl gråta sönder allt vad makeup heter. Fattar inte att våra söner blivit så vuxna. Får väl en kris när allt är över ålderskris nej skämt åsido så är det förbaskat skönt med vuxna barn som har ordnat med studier och bra jobb. Då slipper mor bekymra sig i det
   Stor varm kram till den snällaste finaste Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *