Codage Serum N°7 – Soothing & Anti-Redness

Hej!

 
Ikväll är det Jennifer som sitter här och skriver :)
Mitt i allt pluggande så måste jag bara visa er min räddare i nöden! Jag har varit super torr och känslig i min hud under en längre tid och hur mycket jag än ha maskat och boostat med fukt så har jag inte fått ordning på huden. Huden kändes ständigt stram, rodnade och blemmor blossade upp som aldrig förr. Ni känner säkert igen när man är sådär vintrigt yttorr och foundation blir ett omöjligt projekt, hur jag än applicerade så såg det ut som skräp rent utsagt. Tills jag hittade Codage Serum N°7 – Soothing & Anti-Redness.

 

IMG_8404

 

Såhär skriver Skincity om Serumet:

Serum N°7 – Soothing & Anti-Redness är ett serum speciellt utvecklat för en känslig och skör hud, som reducerar all typ av rodnad och irritation. Har återfuktande och stärkande egenskaper för att vårda överkänslig hud och samtidigt boosta hudens egna toleransnivåer. Bommullstistel och chlorella hjälper till att reparera och återuppbygga huden, medan hyaluronsyra skapar en osynlig fuktbindande och skyddande hinna.

 

  • Intensivt lugnande och reparerande serum. 
  • Passar en fuktfattig och känslig hud. 
  • Reducerar rodnad och irritation.

 

Det här Serumet håller verkligen vad det lovar, det är rena magin! Min rodnad la sig snabbt med detta serum och det märks verkligen att den verkar reparerande. Jag kan starkt rekommendera serumet och kan även med tanke på resultatet tänka mig att prova andra produkter ifrån Codage.

 
Med Kärlek, Jennifer

 

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *