Concealer träsket !

Så trött jag blir på detta mörker den här årstiden, visst man kan tända ljus och smålampor och mysa men inte dygnet runt. Det var så fint med den lilla snö vi fick och några minusgrader på det. Härligt när man varit ute med hundarna och det är rent under tassarna när man kommer in men annat är det nu i slasket och mörkret. Nej usch vilken deprimerande text det blev. Nu pratar vi olika concealer i stället :-)

 

Jag har minsann varit i concealerträsket, jag tycker det flesta är bra till en början men sen efter jag använt dem ett tag så ser jag deras svagheter. Här kommer en  dålig bild på några av mina olika concealer jag har hemma, märkt väl, NÅGRA!

 

concealer

 

Det jag har problem med när vi kommer till denna produkt är att den lägger sig i mina rynkor vid ögonen. Då säger den vise att du måste lägga mer fukt under. Ja men det spelar ingen roll när rynkorna väl kommit dit. Jag är noga med fuktgivande produkter vid ögonområdet och jag har provat att lägga mer och även mindre men tyvärr så lägger de flesta sig i rynkorna. Jag har använt två olika concealer då den ena måste vara riktigt täckande då jag använder den till röda partier i ansiktet. Den jag använder vid ögonområdet behöver inte vara lika täckande då jag inte har några större problem med att vara mörk under ögonen. Men med åren har det blivit lite mörkare ton men främst är det min ”puffighet” som jag vill dölja med en concealer. Men med ett stort M det är att den produkt jag nu ska presentera för er kan jag använda både på röda områden och till ögonområdet :-) Ingen utav de olika concealer på bilden kan leva upp till vad Palinas Concealer gör för mig.

 

Den som fungerar bäst för mig till ögonområdet är idag Palinas Peppy Eye Pure Skin Concealer.

 

palina-concealer

 

 

Jag har nu använt den sedan i slutet på september och den är helt klart den bästa jag någonsin haft. Den är fjäderlätt till sin konsistens men ändå täckande. Det finns inte en tendens till att den skulle lägga sig i vecken. Den beskrivs som en slöja på huden och det är  den verkligen trots att den täcker mörka ringar och ojämnheter fint. Ett stort plus med den är att du även kan använda den som en ögonprimer på ögonlocken och givetvis under ögat eftersom det är en concealer. Faktum är att den är nog även den bästa ögonprimer jag haft. Mina ögonskuggor eller om jag använder mig av någon tjockare stick eller kajalpenna lägger sig alltid i veck för att sedan fastna färg under ögonbrynen eftersom jag har djupt sittande ögon. Den är lätt att applicera då den är som en pensel på en penna som man bara vrider runt så får man produkt på den. Sen klappar jag lite försiktig med fingrarna så den sätter sig.

 

 

 

Fick tips av Lina att lägga den upp mot ögonbrynen eftersom mina mascaror ofta vill färga av sig på huden. Den finns i två färgvarianter en med neutrala pigment och en med gula pigment. Så om du önskar en lättare concealer men ändå täckande och återfuktande då ska du prova den här från Palina.  Jag har nog hittat hem nu i detta träsk. Att finna är bra concealer som lever upp till de krav jag har på den är inte lätt men Palina har gjort det igen, det märket levererar och gör skillnad. Jag tycker det är så roligt att Palina är ett svenskt märke på frammarsch ute på marknaden. De håller en väldigt hög kvalité med humana priser. De finns att köpa hos Fina Mig.

 

 

Varma hälsningar från Mona.
(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

5 kommentarer

 • Donnachic skriver:

  Men oj!!! Denna concealer låter som en trollstav man inte kan vara utan! Men funkar den lika bra som tex UD Primer till ögonen, eller Too Faced? Om den är två i en så är den värd varenda krona.
  Tack för en fin presentation av en produkt jag antagligen skulle ha missat annars!
  Kramar från spöregnet i 08-land!❤️

  • Mona skriver:

   Jag tycker att den fungerar bättre än UD primer till ögonen. Too Faced har jag aldrig provat. Det här är en av mina måste ha produkter. Det bästa är att den inte lägger sig i vecken. Samma skruttväder hos oss. Känns inte som man vill gå ut idag.
   Kram kram från Mona

 • Anna Sahlberg skriver:

  Hej
  Den concealern låter ju super intressant.
  Jag upplever precis samma dilemma som du beskriver. Vilken nyans har du?
  Med vänlig hälsning, Anna Sahlberg

  • Mona skriver:

   Hej Anna! Den concealern är så bra. Jag har nr 1 och den är perfekt för mig. Hoppas du blir lika nöjd med den som jag är. Du kan länka dig från Bloggen så kommer du till Fina Mig som säljer Palinas produkter.
   God fortsättning på det nya året ☺
   Mona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *