Cover FX Primer.

Hej!

 

En produkt som jag alltid letar efter är den ultimata Primer att använda under min Foundation. Jag har jättesvårt att finna en som kan dölja månlandskapet i pannan. Porerna är stora som kratrar och basen lägger sig i dem och resultatet blir då prickigt! Vem vill se ut som en Dalmatiner i pannan? De primer jag köper måste vara utjämnande av hudytan.

 

 

En av de senaste jag köpt hem för att testa är Blurring Primer från Cover FX.

 

cover fx

 

 

Den beskrivs som en

 

  •  omedelbar utjämnande primer.
  • jämnar till och döljer synliga porer.
  • ger en felfri hudyta och fixera makeupen.

 

 

Konsistensen beskrivs som lätt färgad och silkeslen. Den ska även gå att lägga på under dagen för en retusch effekt. Vill man så ska den gå att använda både under en flytande Foundation eller ett puder och man ska även kunna använda sig av enbart denna för att ge en naturlig och jämn hud.

 

 

Visst låter det som den perfekta primern till min hud ? Det vi måste komma ihåg när jag skriver vad jag tycker om den är att produkten kan upplevas annorlunda på någon annan. Jag har nu använt den ett tag men har nu gett upp hoppet om den. Inte en punkt mer än färgen på den stämmer med beskrivningen när jag testat den. Den där silkeslena känslan som den ska ha lyser med sin frånvaro och att den skulle jämna ut huden stämmer inte ett dugg. Den är torr och smulig. Jag har provat med flera olika baser över den och det spelar ingen som helst roll om det är en flytande Foundation eller ett puder. Det blir lika hemskt ändå. Jag som redan från början har torra och känsliga kinder blir torr som Saharas öken av den. Har testat att endast lägga den i T- Zonen då den är åt det feta hållet men det blev ingen förändring. Bara en massa smul vilket jag tror beror på att den är torr i konsistensen.

 

 

Bara det att när jag ska  trycka ur produkt ur tuben så sprätter det Cream åt alla håll och jag får använda kraft för att få ur något från tuben. Jag har testat att ta ytterst lite produkt även om det beskrivs att man ska ta en ärtas storlek och jag har även tagit mycket men resultatet blir pannkaka hur jag än gör. Jag tror aldrig det tidigare hänt att jag ”dissat” en produkt som jag gör nu men jag skulle ljuga om jag inte skulle beskriva vad jag tycker om den och det är inte min grej.

 

 

Viktigt att komma ihåg är att det här är min högst personliga upplevelse och till någon annan kanske den skulle upplevas helt annorlunda. Därför är det lite riskabelt att ”dissa” en produkt. Men till min hudtyp kan jag inte rekommendera den. En av mina väninnor som har en riktigt fet och blank hud fick den inte heller att fungera.  Skulle jag säga en positiv sak om den så skulle det vara att tuben är snygg men vad hjälper väl det mig. Så för mig och mina behov var det här ett riktigt bottennapp.

 

Den kostar 389 kr/30 ml och jag har köpt min hos SKINCITY.

 

 

Varma hälsningar från Mona.

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *