En kärleksförklaring !

Tidigare skrev jag om det underbara serumet Hydra Miracle från M Picaut och idag tänkte jag skriva om den fantastiska oljan Precious Oil även den från M Picaut.

 

MP olja

 

Den här oljan har jag använt tidigare med bra resultat. Jag tycker om att lägga till en olja i min hudvårdsrutin särskilt den här årstiden. För min egen del tycker jag att det är näst intill omöjligt att tillföra så mycket fukt och näring till huden med något annat än olja. Jag tar alltså inte bort någon produkt utan jag tillför oljan. Det här är en olja med extra allt. Den återfuktar otroligt bra, mild med ändå effektiv och ger ett fantastiskt fint glow till huden och den arbetar anti-age bl a genom att den innehåller naturliga peptider som bidrar till att hudens egna kollagen produktion ökar och då ska den göra så fina linjer och rynkor minskar. Jag använder den oftast till natten i min hudvårdsrutin. Här kommer ett hett tips till er. Bllanda i några droppar olja tillsammans med Hydra Miracle serumet från M Picaut till natten!!!!  Det gör så mycket gott för huden. Effekten blir dubbelt upp x flera. Den sammetskänslan och det fina resultatet huden får då gör mig barnsligt lycklig. Om det är så det känns att få en uppenbarelse, ja då har jag fått det. Man vaknar slät som en babyrumpa med en fin lyster.

 

 

Ibland droppar jag i en till två droppar i min Foundation utav den och jisses så fint det blir. En sak jag upptäckt är att om jag gör så att jag droppar i oljan så håller min Foundation mycket bättre över dagen. Jag tror att det beror på att jag inte blir torr och stram eftersom den ger så mycket fukt till huden. Annars är det inte ovanligt att min bas krackelerar under dagen.

 

 

Om man kan säga att en olja består av olika baser så är den här oljans bas Jojobaolja, olja från aprikoskärna och havtornsfröolja. Dessa oljor kommer från ekologiska odlingar. Jag lovar och svär på att jag aldrig tidigare haft en ekologisk olja som är så skön på huden!

 

Du kan köpa den hos FINA MIG för 599 kr/30 ml. Den är oerhört dryg så här räcker det med några droppar. Det var min kärleksförklaring för M Picaut Precious Oil.

 

 

Varma hälsningar från Mona.

 

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *