Exuviance Heel & Elbow Dry Skin Repair

Hej!
Jag har precis varit ute och gått en härlig promenad i solskenet, visst är det härligt med riktigt soliga vinterdagar? I Mora är det riktigt riktigt mycket snö så denna vinter har blivit sagolik.

 
Igår tog vi ett avbrott ifrån köksrenoveringen och åt middag med släkten på hotellet i Fryksås för att fira födelsedagar. Oj vad med snö det är när man kommer upp på höjderna! Tur att vi har en Pickup så att vi tog oss upp, det hade nog inte gått annars. Resten utav släkten kom i häst och släde till hotellet och det såg så otroligt mysigt ut i detta vinterlandskap med facklor och filtar. En riktigt trevlig kväll med god mat och glatt sällskap, det kan inte bli bättre :)

 

Idag tänkte jag ge er tips på en riktigt bra kräm för händer och fötter. Jag använder den endast till fötterna men Mona använder den även till händerna/armbågarna när hon är riktigt torr. Ingen fotkräm som vi har testat är ens i närheten lika bra som Exuviance Heel & Elbow Dry Skin Repair. Den återfuktar, reparerar och exfolierar i ett! Den innehåller Aha och Pha syra som exfolierar och tar bort grov hud, hudsprickor och mjukgör. Den återfuktar effektivt torr och sprucken hud. Den är parfymfri och passar även den mest känsliga huden. Jag och Mona diskuterade just att den inte doftar något och ofta i en fotkräm så vill man ha en ”fotkräms doft” som känns fräsch. Men å andra sidan är det inget man saknar då fördelarna väger över, för vem vill ha en fotkräms doft på händer/armbågar? 😉 Skulle vilja påstå att det är en riktigt bra allround salva att ta till där huden känns torr och fnasig :)

 

IMG_8917
Med regelbunden användning utav denna behöver Mona inte fila fötterna alls längre. Mona använder denna varje kväll och har köpt den flera gånger nu för att alltid ha den hemma. Oavsett om man har lite torra vinterfötter eller hälsprickor till förhårdnader så fungerar denna utmärkt. Jag har lite torra fötter (mest vintertid) och tänkte för mig själv ”Jag behöver ju inte en så effektiv kräm till mina fötter” och har provat olika alternativ men när jag väl började använda denna så insåg jag att jag aldrig ville ha något annat. Istället för att smörja sig varje kväll med en annan kräm så kan det räcka med att smörja en gång i veckan för att hålla mina fötter mjuka. Det är så skönt att ha något som verkligen fungerar samtidigt som jag definitivt i längden har sparat pengar då billigare alternativ har tagit slut mycket fortare. Ett stort plus i kanten är att när man krypit ned under täcket på kvällen och smörjt sina fötter så behöver man inte gå upp igen för att tvätta bort fotkräms doften från händerna, utan drar istället ut krämen på händerna så vaknar man len och återfuktad om både händer och fötter :)

 

 

Psst.. Du har väl inte missat att Skincity har 20% på Exuviance med sista dagen idag?

 
Ha en fortsatt trevlig helg!
Med kärlek, Jennifer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *