Eye Balm att testa.

Vi på beautyboost har mycket spännande framför oss vilket vi gläder oss mycket åt. Vi har många spännande roliga produkter framför oss att få prova på och vad är inte roligare än att få prova på nytt när man är fullständigt besatt av makeup, hår och hudvård. Och ja, ni behöver inte påminna mig om min känslighet och att man då helst inte ska byta så ofta. Men hur roligt är det på en skala ? -10 skulle jag säga. Så här ska provas och jag ger mig såklart inte på de starkaste sakerna :-) lite vis av erfarenhet är jag.

 

 

Titta vilken fin necessär vi fått från Fina Mig, rymmer mycket smått och gott i den kan jag lova :-)

 

 

(ber om ursäkt för dålig bildkvalitet men fotografen  Jennifer är sjuk)

 

fina-val

 

fv3

 

Först ut att testas både hos mig och Jennifer är ett ögonbalm från L:A Bruket.

L:A Bruket var för oss ett relativt okänt märke, har haft något prov på handkräm från dem tidigare men det är också det enda. Det är ett svenskt märke som tillverkar naturliga och ekologiska produkter, alltifrån tvål, diskmedel, ljus till hudvård både för ansiktet och kroppen. Målet med deras produkter är att de ska göra skillnad som när man ex har sin stund i badrummet eller en så tråkig sak som att städa, diska och samtidigt få en form av aromaterapi. Det mina vänner är annat mot Ajax som kan få näsborrarna att fastna ihop. Kvinnan som skapat detta företag heter Monica Kylén och när hon insåg att det inte fanns en tvål i handeln som kunde uppfylla hennes krav på att varan skulle vara vacker, välgörande och ekologisk, det blev då upprinnelsen till att börja tillverka produkter som kunde uppfylla de kraven och vi som kunder kunde få tillgång att köpa de fina produkterna under namnet L:A Bruket.

 

Jag gillar den stilrena designen på produkterna, även det är genomtänkt. De är mörka för att skydda de eteriska oljorna som finns och då gör de mörka flaskorna att hållbarheten blir längre. De är riktigt snygga att ha ståendes på handfatet eller diskbänken. Man har kunnat se på vissa inredningsprogram att en del av stylingen har varit produkter från  L:A Bruket. Om ni som tittade på Ernst var riktigt uppmärksamma så kunde ni se vissa av dessa produkter i hans program.

 

 

bruket

 

Först ut blir som sagt L.A Bruket Cottonseed Eye Balm, bara namnet väckte min nyfikenhet, låter mjukt och fräscht. Här ska tilläggas att jag har varit så otroligt nöjd med min ögonkräm från Maria Åkerberg så det  tog emot att lämna den. Men givetvis vill jag prova nyheter. Nu är det alldeles för tidigt att ge något utlåtande om den här då jag endast hunnit använda den ca 1 vecka. Men så här långt så ligger den på plus sidan.

Det här är ett lugnande samt skyddande balm/kräm som innehåller bomullsfröolja vilken är väldigt återfuktande , den består även av blåbärsolja som är stärkande och sen finner man gurkextrakt i som är lugnande för huden. Den här ögonkrämen ska vara en riktig vitaminboost då den innehåller vitamin A , B , C och E vilket ska hjälpa den tunna känsliga huden att stimuleras på bästa sätt.

 

 

Det första intrycket av den är att man blir väl återfuktad och jag som då har en känslig hud har inte reagerat negativt på den, om jag gör det så brukar det yttra sig som rinniga och svullna ögon. Den absorberas fort av huden vilket jag uppskattar mycket. Ska bli spännande att se om den kan hålla mina tunga ögonlock på plats vilket MÅ kräm gör, brukar också ha tendens till att bli svullen under ögonen. Som ni ser så har den mycket att leva upp till den lilla goding. En sak till som gillas starkt är den pumpfunktion den har för att få ut kräm så man slipper en burk man ska ta ur med spatel.

 

 

Återkommer om några veckor med en utvärdering av detta Eye Balm :-) men så här långt så blåser det positiva vindar. Gå gärna in på Fina Mig och läs om de fina produkter från L:A Bruket och om deras kriterier för Fina Val.

 

 

Varma hälsningar från Mona.

 

(inlägget innehåller produktprov)

4 kommentarer

 • Donnachic skriver:

  Jag älskar den snygga estetiken och det rena innehållet i LA Brukets produkter! När jag var nere i Varberg på spa så passade jag på att besöka deras flag ship store. Där allting kommer ifrån. Underbart! Ska bli så roligt att höra hur hudvården är då jag också bara testat hemprodukter! Kul inlägg!
  Kramar till er båda!
  Lotta ❤️❤️

  • Mona skriver:

   Så du har alltså varit där, det vill jag också. Visst är det roligt att prova lite nytt och jag gillar verkligen också estetiken ☺
   Ha det bäst finaste Lotta

 • Jennyjenny skriver:

  Som boende i Halland så har jag haft en del av Lilla Brukets produkter, men det har bara varit till händer, kropp och huset. Men härliga väldoftande! Jag har inte provat något för ansiktet, men hoppas att de har lika sköna saker. Däremot brukar de inte hålla igen på dofterna, så om man är lite känslig så kanske det kan vara ett bekymmer ibland.
  I alla fall – jag ser på den fina necessären att vi kan se fram emot flera spännande recensioner :-)
  Kram från Jenny

  • Mona skriver:

   Nej men gud så härligt att ha dem så nära. Då förstår jag att du provat en del. Ännu så länge så har det inte varit någon doft som stört mig men jag har heller inte provat så många. Men de eteriska oljorna brukar jag acceptera lättare än när produkterna innehåller parfym. Kan lova att det kommer mycket nytt och blandat på bloggen här framöver ☺ Hoppas det ska glädja er läsare.
   Kramar från Mona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *