Flawless Foundation från Sensai.

I dag kommer jag skriva om den senaste Foundation från Sensai som både jag och Jennifer nu använt en längre tid. Sedan tidigare har jag min favorit även den från Sensai Cellular Performance Cream Foundation.

 

 

När den här släpptes till försäljning så vaknade såklart Foundation knarkaren till liv i mig. Har faktiskt lyckats rätt bra  från att köpa hem fler baser. Jag lider ingen direkt brist på dem. Men till mitt försvar så är det även där beroende på vilket hudstatus jag har för dagen som avgör viken bas jag använder.

 

 

 

sensai flawless

 

 

Men nu till vad jag tycker om Flawless Satin Foundation SPF 20. Ja ni hör ju bara på namnet vad den går för. Dess namn Flawless är bara att instämma i till 110 %. Sensai har gjort det igen. Som jag skrivit tidigare så har jag nog aldrig blivit missnöjd med någon produkt jag provat från Sensai och den här skiljer sig inte från det heller. Texturen på den är lättare mot CP som är mer krämig i konsistensen. Även den har varit superbra till min känsliga torra hud. Men tro nu inte att den här skulle vara sämre. Du kan arbeta upp en medium till full täckning utan problem och den har ingen tendens att blir kakig dessutom är den fuktgivande. Jag kan uppleva att jag blir torr och känslig på mina kinder av vissa baser men absolut inte av CP eller den här. Du kanske vill som jag dölja rodnader eller har acne som Jennifer. Vi båda vill att en Foundation ska täcka medium till full men får absolut inte bli kakig.

 

 

Innehållet av silkespuder ger lyster och jämnar ut huden dessutom innehåller den SPF 20 och det vet vi alla nu att solskydd är den bästa anti-age ingrediens man kan ha. Det här är en Foundation  som håller en hög klass och priset ger inte skrämselhicka om man jämför med CP. Jag gillar att man inte behöver hålla på att kladda med någon spatel utan den här har en pump man tar produkten med. Oerhört lätt att arbeta in i huden. Skaka flaskan och pumpa ur ett par tryck sedan lägger jag den med fingrarna men kan givetvis även arbetas in med borste eller svamp. Det är helt enkelt en smaksak.

 

 

Den är så otroligt fin på huden med sin lyster och den släthet den ger. Finns i ett flertal färger att välja mellan, jag har 203 och den är perfekt till min hudton. Ett stort plus i kanten för hållbarheten. Om jag lagt min bas på förmiddagen så är den lika fin till kvällen. Vilket passar mig perfekt för det där med att förbättra basen under dagen är inte riktigt min grej. Men skulle jag gå från jobbet till någon festlighet då kanske jag skulle lägga lite extra på kinderna. Men va tusan det är ju ändå oftast dämpad belysning så ingen skulle se skillnad. Vill man ha mer lyster så kan man lägga till en lystrig primer under. Det finns en tillhörande från Sensai men den har vi inte hunnit använda lika länge så för tidigt att utvärdera men så här långt har den levererat.

 

 

Jag har köpt min på SKINCITY där den kostar 479kr/30 ml. Även om jag älskar denna bas så kommer jag ändå att ha CP hemma då den också är en helt grym Foundation till en mogen hud.

 

Har ni inte hunnit prova den här ännu så gör det! Tror att det är omöjligt att bli besviken på denna Flawless Foundation :-)

 

 

Snöiga hälsningar från Mona.

 

 

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

2 kommentarer

 • Carina skriver:

  Hej Mona!
  Intressant att läsa. Jag tror jag gjorde fel val som köpte Sensais Luminous sheer foundation.Den blir fin men saknar lyster och glow. Var lite osäker vilken jag skulle köpa men på Kicks tyckte de jag skulle ta denna då jag vill ha naturlig bas. Ska be och få ett prov på den du har och testa hur den blir. Önskar dig en fin och skön söndag. Kram

  • Mona skriver:

   Jag tror att du skulle gilla Flawless basen. Trots att den täcker bra så blir den naturlig fin på huden. Med andra ord ursnygg på. Hoppas du kan få några prover så du hittar rätt.
   Kramar från Mona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *