Försök att minska porernas storlek.

Hej alla glada!!

 

Sedan jag slutade använda syrapreparat så ser mina porer större ut vilket inte är så konstigt eftersom syra arbetar bl a med att förminska porerna. Det är i min T – Zon som det ser ut som ett månlandskap. Det är även svårt att finna en bra primer så jag slipper se prickig ut när jag använt foundation. En produkt som jag fick rekommenderat mig är denna från Peter Thomas Roth.

 

PTR primer

 

Pore Putty är en produkt som ska arbeta över tid. Det rekommenderas att man helst använder den två gånger per dag. Känslan av den är som vilken silikonig primer som helst. Jag har inte hunnit använda den länge utan kanske ett par veckor och då endast en gång om dagen eftersom jag först måste vänja in produkter till min känsliga hud. Dumt att gasa på för fullt och så reagerar jag med rodnad och allt vad det innebär. Men den här har det gått jättebra att introducera utan några som helst problem.

 

 

 

Den ska arbeta så att den suddar ut fyller ut synliga porer. Själva grejen med den är att den ska arbeta över tid och att man kan se effekt efter ca en månad och med fortsatt behandling. Ett exklusivt ”PTR matti fying complex” absorberar överskotts talg och eliminerar glansighet, vilket gör att huden ser mer enhetlig och jämn ut. Jag använder den endast på mina problemområden och att den jämnar ut porerna det gör den. Sen om det är tillfälligt när den ligger på huden eller inte det kan jag inte uttala mig om. Men den är verkligen en kalasprodukt för att använda sig av där porerna är stora och vida. Till resterande hud i ansiktet har jag annan primer. Den ska passa alla hudtyper och har man fått sådana märkliga streck vid ögonen som jag har så är den också bra att fylla ut med där. Jag brukar kalla de erfarenhetsrynkor.

 

 

 

Det här var en kort presentation av en ny produkt för mig. Har ni provat på den ? Eller har ni något annat bra tips att bekämpa stora porer med. Jag vet att det inte går att få de permanent mindre men att man kan lura ögat är nog så bra. Pore Putty finns bl a att köpa hos SKINCITY.

 

 

Varma hälsningar från Mona.

 

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *