Fortsättning på godsakerna från Dr Temt.

I dag kändes det nästan lite konstigt att sätta sig för att blogga om skönhet när hela världen verkar vara galen. Mina tankar finns hos alla de som drabbats på något sätt i Frankrike och Turkiet. Jag beslöt mig för att göra blogginlägget trots allt hemskt som hänt för kanske vi mer än någonsin behöver skingra våra tankar för vårat välmående. Men vad passar då inte bättre än att få lite tips på lugnande produkter ? Min hud reagerar alltid med rodnad vid ex stress. Så idag blir det en underbar lugnande mask för min del med godsaker under.

 

Jag fortsätter min resa i Dr Temts underbara resolution serie med att skriva om serumet.

 

Dr temt ampuller serum mask

 

På bilden ser ni ampullerna, masken och serumet som heter Resolution Treatment Serum. Jag finner knappt ord för att kunna beskriva serumet på ett så rättvist sätt som möjligt. När man vill hylla en produkt så mycket som jag vill med det här då får det inte bli fel.

 

Fick serumet som ett arbetsprov när vi besökte Acasia Salongen. Under en längre tid hade jag tänkt att jag skulle köpa hem det men behövde göra slut på lite produkter först. Men kunde jag hålla mig för att prova det här när  jag kom hem ? NEJ givetvis inte. Om jag skulle beskriva dess verkan så är det allt gott en produkt kan göra för en känslig hud.

 

Målgruppen  är de med en känslig och eller irriterad hud med ytliga blodkärl. Det dämpar rodnader och återfuktar huden otroligt bra. Dessutom skyddar den hudens struktur och ger en väldigt fin lyster. När man applicerar det på huden så känner man ganska omgående att det lugnar huden och rodnaderna lägger sig. Jag tycker personligen  inte att det är många serum som är så pass lugnande att man känner av det vid första användningen även om de beskrivs så. Men det gör detta serum.

 

De huvudingredienser som det innehåller och gör det så effektivt beskrivs så här på Acasias sida.

 

 *Kamomillextrakt – verkar lugnande och antiinflammatoriskt.

*Mandelolja – verkar närande och lugnande.

*Ringblommaextrakt – reparerande.

*Tigergräs – påskyndar hudens läkningsförmåga

*Vitamin C – ökar hudens produktion av collagen, elastin och hyaluronsyra.

*Humleextrakt – verkar lugnande på huden. Humle är en av de örter som lugnar huden allra bäst. 

 

 

 

Dess konsistens är inte oljigt eller klistrigt utan mer som en lätt fuktkräm och det absorberas omgående. Om man inte är allt för torr i huden så kan man använda det som en fuktkräm under sommarhalvåret då vi oftast är lite fetare i huden. För min egen del skulle det inte räcka till då mina kinder är torra året om. Sen gillar jag lager på lager principen. Kan aldrig bli för mycket för mig. Samma sak med serumet som med masken, det doftar rent och fräscht. Om man använder ampullerna, serumet och masken tillsammans så får man ett jättefint resultat. En lugnad hud som är väl återfuktat och ser strålande ut. Priset på serumet är 575 kr och innehållet är 30 ml. Så det ligger inom en human och rätt vanlig prisnivå för ett serum. Dessutom har Acasiashop sommarrea med start idag. Du får 25 % rabatt på hela sortimentet med rabattkod sommarrea.

 

 

Hade en inte aning om att de skulle börja sin sommarrea när jag började skriva om dessa produkter. Men kunde det bli mer lägligt ? Så passa på att köpa hem för att prova om du inte redan har provat och vet hur bra de är, vi som redan har provat måste passa på att fylla på förrådet. Jag är sugen på att köpa hem några utav de andra ampullerna för att prova.

 

Besök deras webshop för att fynda mina vänner. Acasiashop

 

Varma hälsningar från Mona.

 

 

 

 

6 kommentarer

 • Therese skriver:

  Vad kul att du också gillar det. Riktigt välgörande är det!

  • Mona skriver:

   Ja du har verkligen rätt i att de är välgörande ☺levererade mer än vad jag hade förväntat mig. / Mona

 • Jennyjenny skriver:

  Ja det låter verkligen härligt. Om man ska börja med en av produkterna, vilken tycker man ska välja då?
  Kram Jenny

  • Mona skriver:

   Åh så svårt att svara på. Beror lite på vad du är ute efter. Jag började med masken för att ha en akutprodukt. Vill man ha extra skjuts på det hela så skulle jag lägga till ampullerna. Serumet kan man tänka sig att använda mer kontinuerligt. Vilket flummigt svar du fick Jenny. Hoppas du blev lite klokare av mitt svar.
   Kramar från Mona

   • JennyJenny skriver:

    Ja absolut det hjälpte :-) . Tror jag kommer satsa på masken i första hand för att få en fingervisning om hur min hud reagerar på linjen. Kram jenny

    • Mona skriver:

     Ja gör det Jenny. Passa på nu när de rear för den är snart slut. Jag tror du kommer att gilla den. Stor varm kram till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *