Fuktbomb från Wise.

Vet inte hur det är med er hy men min hud skriker efter fukt. Särskilt nu när jag är knallförkyld med feber. Håller nu på att prova några produkter från det svenska företaget Wise som gör ekologiska verksamma produkter. Eftersom jag alltid måste ta hänsyn till min känslighet i huden så är jag begränsad för vilka produkter jag vågar mig på. Något har jag lärt mig på alla försök jag gjort 😉

 

Jag har i några veckor nu använt mig av Moist Booster från Wise som är för en torr och känslig hud.

 

wise 2

 

Varför har ingen berättat om denna härliga fuktbomb för mig tidigare ? Den är helt underbar och ger så mycket fukt till huden samtidigt som den lugnar och plumpar. När jag applicerar den så känns det som om jag skulle ha något kylande på huden. Den är lätt geléaktig i sin konsistens och absorberas fort utan att huden blir kladdig. Oftast lägger jag den efter ansiktsvattnet eller annat lugnade serum för att sen försluta fukten med en olja och ev balm eller vanlig fuktkräm. Det är helt beroende på vad min hud är i för status. De flesta företag säger att deras produkter är dryga medan jag kan tycka att inte många skiljer sig men här snackar vi dryg. Ett enda litet pump och det räcker till ansiktet, halsen och dekolletaget. I LOVE !!!!

 

 

Den innehåller Hyaluronsyra vilket gör att huden blir plumpad och utslätad och ger mycket fukt samtidigt som den hjälper huden att binda fukt i de olika hudlagren. Detta gör då så fuktbarriären återhämtar sig snabbt Den är så lätt och fin att du  även kan lägga den som en avsvällande,  uppiggande och utslätande ögonprodukt eftersom den svalkar och stramar upp huden. Ganska häftigt att se att kråksparkarna slätas ut när man använder den. Jag har tagit det försiktigt med att introducera den men nu kan jag börja använda den morgon och kväll. Min hud har inte visat på någon överkänslighetsreaktion så nu tutar jag på. Den bästa återfuktande produkt jag någonsin provat och just då med den funktionen den har med fukt, plump, lugnade och utslätande. Har ni inte provat den så gör det!!!! Alla hudtyper kan använda den och för oss känsliga så är det en ”lisa för själen”.

 

 

Ett användningsområde till är att man kan använda den som primer, den appliceras då på efter din fuktkräm. Jag har endast testat det några gånger så jag vågar jag inte uttala mig om hur bra den är som det. En del av Wises filosofi är att man inte ska behöva ha en massa produkter utan en produkt ska ha fler användningsområden vilket jag kan tycka är smart (säger hon som har fulla skåpen med produkter).

 

 

Priset ligger på 280 kr för 15 ml och kan köpas direkt på WISE webshop eller hos någon återförsäljare.

 

 

Varma hälsningar från Mona.

6 kommentarer

 • Donnachic skriver:

  Men åååhhh!!! Denna nya produkt för mig låter ju bara too good to be true! :) Jag blir genast sugen på att testa! Jag har ju inte femtielva tuber som ligger i väntan på test, hehe! Nej men ärligt så skulle jag definitivt använda denna om den funkar till så pass mycket och kan vara så all round som du så fint beskriver. Tack för det eminenta tipset!
  Kramar från soligt Stockholm! <3

  • Mona skriver:

   Ja Lotta prova den!!!! Jag är så nöjd med den. Om så bara att lägga runt ögonen så gör den kanonnytta
   Stora kramen till dig från ett soligt Mora

 • Donnachic skriver:

  Har du testat deras ögonkräm? Låter också super när jag gick in på deras sida!
  Kram! ❤

  • Mona skriver:

   Nej tyvärr så har jag inte hunnit det ännu. Måste säga att de produkter jag provat klår många utav större ekologiska märkena.

 • Kashaya skriver:

  Åh den låter ju superhärlig! Aldrig hört talas om märket tidigare men blev verkligen sugen på att testa den här.

  • Mona skriver:

   Så roligt att jag fick tipsa om Wises produkter. Extra roligt att det är ett svenskt företag ☺
   Kramar från Mona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *