Handkräm från L:A Bruket.

 

Burr så kallt det helt plötsligt blev. Det blev snabba ryck att ta fram vinterjackan, mössor och vantar. Men med kylan så kommer också problemen med huden och då inte bara i ansiktet utan jag tänker på händerna. Jag brukar varva mellan olika handkrämer beroende på om jag bara behöver en kräm för att underhålla huden eller om jag fått självsprickor som gör ont som tusan. En ny bekantskap för mig var den här lilla godingen från L:A Bruket.

 

lilla-bruket-hand

 

L:A Bruket Handcream Citrongräs har blivit min favorit för tillfället. Bara doften av citrongräs gör mig knäsvag och att den dessutom absorberas fort av huden är ett stort plus. Om de inte gör det så går jag och tvättar av mig den. Att vara kladdig om händerna är något jag är fullständigt allergisk mot. Den här handkrämen är anpassad för en torr och narig hud som behöver extra skydd och återfuktning. Den passar mig perfekt då mina händer ser ut som om jag vore 80 år minst. Är med andra ord snustorr.

 

 

De eteriska oljorna i den är citrongräs och rosmarin som har en stimulerande och sammandragande effekt som aktiverar huden. L:A Bruket har flera olika handkrämer med andra eteriska oljor i och som då ger en annan doft och även en annan verkan. Du kan läsa om dem på Fina Mig hemsida. Så gå in på deras sida och gotta er bland alla härliga produkter och då inte bara från L.A Bruket.

 

 

Vinter hälsningar från Mona.

 

 

(Inlägget innehåller arbetsprover och affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *