Highlighter från Inika

Hej!

Idag skiner solen och jag ska snart ge mig ut på en promenad men först tänkte jag skriva några rader till er :) Jag har ägnat förmiddagen åt att städa mitt kontor och få upp gardinskena i taket (och gardinerna såklart). Jag har lite sortering kvar att göra och sedan tänkte jag visa er hur det ser ut. Jag kan avslöja redan nu att mitt kontor består till hälften utav sminkbord, speglar och en maaassa produkter 😉 Ikväll tänker jag sy några byxor till min 6åring som växer som aldrig förr! :)

 

 

Har ni hört talas om Inika?
Det är ett kosmetikmärke som är grundat i Australien och har enbart 100% naturliga ingredienser i sina produkter. De är Cruely-free och de använder aldrig några skadliga kemikalier. Inika är ekologiskt certifierade samt Vegan och Halal certifierade. Jag gillar att lyfta märken som Inika då deras produkter känns helt rätt i tiden nu när vi som konsumenter är mer medvetna om vad vi köper, vilket jag tycker är fantastiskt bra. Har du provat några produkter från Inika? Kommentera gärna och låt oss höra om dina upplevelser! 😀

 

 

Det här är en highlighter från Inika som jag tycker är bra. Den är i löspuder form och är enkel att applicera. Just denna är jag osäker på om den finns kvar i deras sortiment men de har en ny highlighter i pressat puder. Inikas produkter finns att köpa på Grönskönhet.se.

 

 

IMG_7660

Ha en forsatt trevlig dag! kramar från Jennifer

 

(Inlägget innehåller pressprov, läs under Pr och Policy för mer information)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *