Höstfeeling med ansiktsmasker.

I dag fullständigt vräker det ned regn hos oss i Mora. Varken jag eller hundarna vill sticka ut näbben utanför dörren. Även den lilla supersöta valpen Tolle snart 9 veckor bara sover som de vuxna gör.

 

Såna här dagar är perfekt för att gå igenom sitt förråd av produkter för att se vilka som ska ställas undan ett tag och vilka jag behöver börja använda mer frekvent nu när vi skiftar årstid. I föregående inlägg skrev jag om det helt fantastiska serumet från M Picaut och i dag tänker jag skriva om en fin och effektiv mask från Maria Åkerberg. För er som inte vet så är MÅ också även det ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke. Det är väl helt fantastiskt att Sverige ligger så långt i framkant när det gäller ekologisk hudvård. Heja alla duktiga drivna kvinnor till dessa fina produkter!!!

 

 

Masken som jag skriver om idag är från heter Face Mask More.

 

face mask more

 

För mig är den deras finaste mask. Den passar till en mogen känslig hud. Den arbetar med att stramar upp huden, lugna och vara fuktighetsgivande. Innehållet av Havtornsolja och kallpressad Jojobaolja ger mycket fukt och viktiga fettsyror. En speciell ingrediens den innehåller är extrakt från persiskt silkesträd som har en lyftande effekt på huden. Jag har inte funnit någon produkt från annat märke som innehåller det. Kanske det finns men jag har inte sett det. Eftersom den innehåller Havtornsolja så är den även rik på antioxidanter. Dess innehåll av Neroliolja hjälper till att göra den lugnade för huden.

 

Nu på hösten har jag börjat använda den mer frekvent. Jag gillar att den är lite tjockare i sin konsistens vilket jag tycker är skönt när man ska applisera den. Man blir lite gul på huden av den men det torkar snabbt in i huden. Jag får en jättefin effekt av den då den ger nytt liv till huden vilket syns då den ger en fin lyster och motverkar fina linjer. Skulle jag vara lite kritisk till den så är det att på min hud känns den nästan lite stram när den börjar absorberas av huden och den känslan gillar jag inte. Tidigare använde jag endast serumet Antirouge under men nu lägger jag även till Face Oil More och då blir känslan helt annorlunda.

 

Man kan använda den som en sovmask eller på det vanliga viset med att applicera på ren hud och låta sitta i 10 min för att sedan tvätta bort med ljummet vatten. Det är inte min favorit att sova med utan jag använder den mestadels som en vanlig mask som får sitta en stund för att sedan tvätta av den. Men jag låter den alltid sitta längre tid är 10 minuter. För mig är Face Mask More en riktigt bra antiage mask som ger en fräsch hud med glöd i.

 

Den finns att köpa både hos SKINCITY och FINA MIG. Priset ligger på 399 kr för 50 ml.

 

Kanske får ni också lust att maska lite extra såna här regndagar. Jag ska göra en totalrenovering av hela mig idag. IR bastu, peeling av både kropp och ansikte för att sen lägga en mask . För kroppen letar jag fram någon gottig olja.

 

Varma hälsningar från Mona.

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *