Hudvårdsrutin till natten.

Hej alla följare!

Nu är vår semester över för den här sommaren, idag känns det nästan lite höstlikt, det blåser en kall vind och regnet slår mot rutan. Sorgligt men sant samtidigt som jag kan tycka hösten är rätt skön. Allt går i ett lugnare tempo, tända ljus på kvällarna och dricka the. Det har också sin charm kan jag tycka. Så nu blir det fler blogginlägg igen då vi verkligen har vilat oss från alla måsten den här sommaren. Även om bloggen inte är ett måste så kräver den sitt arbete.

 

 

Hade idag tänkt mig att fortsätta berätta om min hudvårdsrutin som vi inte hann färdigt innan semestern. Jag bytte till Maria Åkerbergs produkter under senvåren/försommaren pga att min hud inte mådde bra av syra preparaten jag använde. Till natten har jag en nattkräm som heter MÅ Night Cream More. Den passar bra till en mogen hud och mot rynkor. Mina vänner, bara konsistensen på den får mig att bli lyrisk och för att inte tala om doften!

 

 

MA more natt

 

 

Dess konsistens är lätt ”fluffig” och absorberas snabbt av huden och när man applicerar den så känner man en fräsch doft av menta. Den ger ett utslätande resultat och är fuktighetsbevarande samtidigt som den stärker upp hudens skyddsbarriär. Den innehåller bl. a Havtornsolja vilket ger den lätt gula färgen samt Rosolja och Apelsinolja. Att den stärker upp hudens skyddsbarriär beror på att den är rik på antioxidanter, fettsyror och C – vitamin. Havtornsolja är en läkande olja och är bra om man har en irriterad hud ex eksem, acne, samt att den arbetar anti-age.

 

Det behövs inte mycket produkt och i början tog jag alltid för mycket, jag överdoserar gärna än i dag med den, för den är så skön på huden men det är helt onödigt :-) Jag kan med handen på hjärtat säga att så här långt så är det här min favoritprodukt från MÅ. Dessutom tycker jag att ett stort plus för MÅ produkterna är att de inte kostar en hel förmögenhet. Den här underbara nattkrämen kostar hos Skincity 489 kr och då är den på 100 ml vilket är dubbelt så mycket som det oftast är.

 

 

Är så tacksam och glad att jag fick hjälp att finna rätt när huden var som värst. Även om min hud fortfarande reagerar på stress och om jag motionerar eller varit i solen för länge så är det inte ens i närheten av vad den varit. Tidigare behövde jag inte utsätta mig för något speciellt utan den spårade ur ändå. Det jag reagerar mot nu är ren fysiologi och har inte med hudproblem att göra utan är fullt naturligt.

 

 

Här visar återigen MÅ vad ”levande” oljor gör för huden. Jag tycker det känns underbart att veta att jag ger min hud näring samtidigt som den skyddas av hennes fina produkter. Jag är överbevisad att ekologisk/naturlig hudvård ger samma om inte bättre resultat på huden. Nu kan jag bara uttala mig om min hud med dess problem men inte en gång sedan jag började med MÅ produkter så har huden blivit så bråkig med känslighet som den var tidigare. Så återigen måste jag få säga att jag tror på näringsrika oljor så huden kommer i balans och en sån fin lyster som jag har nu kan jag inte minnas att jag haft tidigare och det känns ju inte hel fel när man är 50 +.

 

 

Nästa inlägg kommer handla om fler härliga produkter från MÅ.

 

Varma hälsningar från Mona

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

 

2 kommentarer

 • Linn skriver:

  Hej Mona!

  Hoppas att sommaren varit toppen!

  Jag är väldigt nyfiken på MÅ. Har du någon idé om MÅ-produkter för att jobba mycket på lugnande och lite förebyggande mot ytliga kärl?

  Kram!

  • Mona skriver:

   Hej Linn!
   Förlåt för det sena svaret men helt plötsligt så kommer bloggsvar och frågor i fel mapp. Om du ska prova något från MÅ för en känslig hud så skulle jag rekommendera dig att gå på Genle serien. Deras serum Antirouge är ett otroligt lugnande serum och dessutom återfuktande. Jag använder även oljan under fuktkrämen som heter Face Protection. Nu är jag ingen hudterapeut som du kanske vet men jag vet att Gentle serien är för en känslig hud. Skriv eller ring till Skincity så får du mer exakt hjälp med vad du behöver. Deras rengöring för känslig hud finns i olika varianter och jag har den med oliv i för en mogen hud, lika så är det med ansiktsvattnet att det finns i fler varianter mot känslig hud. Jag är så nöjd med min hudvårdsrutin och min hud har aldrig varit så lugn och fin som nu och dessutom har det hållit sig så sedan jag bytte till MÅ. Snälla, du måste berätta vad du tycker om du byter till MÅ.
   Kramar från Mona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *