Lindarome Hudvårdsduo

Hej och Hå! Här är det mitt i semestertider! Jag har nyss kommit hem från en helt underbar semester med min lilla familj och nu var det Monas tur att dra iväg med gubbe och husbil, det är dem verkligen värda!

Nu sitter jag med en utav Monas hundar i knät, Arina och ska försöka skriva lite :)

 

Idag har jag något extra roligt att berätta för er! *trumvirvel*….

 

 

 

 

Beautyboost-rabattkod-lindarome

 

Vi är mycket glada över att få möjligheten att ge alla våra läsare 20% på valfri hudvårdsduo från Lindarome! De har varit så generösa och snälla och ordnat en rabattkod till alla våra läsare!

Klicka in på Lindarome.se , välj ut din hudvårdsduo och skriv in rabattkoden beautyboost20% i kassan!

Erbjudandet gäller en gång per person t.o.m 31 augusti. 

 

Helt fantastiskt roligt tycker vi att kunna erbjuda er det här! Vi gillar deras koncept med att hudvård är en del utav en hälsosam livsstil och tror på att grunden till en vacker hy är en insida i balans. Vi fick äran att ta emot en varsin hudvårdsduo utvald att passa vår hy tidigare och har hunnit med att prova den några veckor. Vi har bara positiva upplevelser utav produkterna och kan varmt rekommendera dem.

 

Lindarome startades 2011 och är svensktillverkad hudvård och är helt fri från parabener och mineraloljor. Hudvården är skonsam, effektiv och baserad på aktiva ingredienser från naturen. Lindarome gör skillnad för huden med noga utvalda, kraftfulla och effektiva ingredienser från naturen utan att göra avkall på miljö, hälsa och välmående. Märket är baserad på många år utav resultat från vetenskapliga studier, kunskap och branscherfarenhet. Av Lindarome kan du förvänta dig produkter som vårdar huden både inifrån och utifrån med serum eller ansiktskräm och kosttillskott. En holistisk hudvårdsserie som gör skillnad för huden. Alla produkter är tillverkade i Mölndal enligt GMP standard och ej testade på djur. Läs mer på Lindarome.se

 

 

 

Jag testar hudvårdsduon MIST, en uppfräschande och renande serie.

 

IMG_7684

 

Serumet innehåller extrakt ifrån krassegroddar som har en renande och detoxande effekt och bidrar till att skydda huden från både föroreningar och UV-skador. Det märks att den är renande och detoxande och den gör skillnad. För den med tendenser till oren hy är den här värd att prova. Den stimulerar även cellförnyelsen med bomullstistel vilket ökar hudens naturliga skyddsbarriär och motståndskraft. Serumet är återfuktande och binder fukten med hjälp utav bruna havsalger.

 

Kosttillskottet är baserat på renande extrakt som bidrar till att skydda och rena huden från insidan. Antiinflammatoriska Gurkmeja motverkar acne och oren hy, Ingefära och Cayenne detoxar och verkar immunförsvars-stimulerande och antioxidantrik Broccoli hjälper huden att reparera skadad vävnad. Innehåller även Ishavsalger som bidrar till att rena kroppen från tungmetaller och boostar hudens detoxprocess.

 

Lindarome rekommenderar denna duo till en utsatt hy i exempelvis stadsmiljö.

 

Den här hudvårdsduon har gjort skillnad för min hud och det jag upptäckte främst var att min hud inte blev lika påverkad utav mitt arbete. Som nämnt tidigare jobbar jag som Konditor i ett bageri och min hud blir snabbt oren utav miljön såsom fet os från ugnar och mjöldamm i luften. Min hud har tidigare reagerat med orenheter och har gett resultat med plitor och finnar. Med den här duon har min hud inte påverkats lika utav miljön på arbetet och min hud är renare med mycket få kvissslor/plitor. Jag älskar hudvård där resultat syns! Serumet är i härlig konsistens och doften på serumet är en fräsch doft, doften försvinner fort och stör inte ens de känsligaste näsorna.

 

 

 

Mona testar Hudvårdsduon SKYMNING.

En återuppbyggande duo som lugnar, stärker och balanserar med hjälp utav bla. Norsk gran, blåbär och isländska havsalger. Mona får berätta mer om denna duo och hennes upplevelser när hon kommit hem från semestern.

 

IMG_7679

 

Tills dess hoppas jag att ni passar på att utnyttja Er rabattkod ovan och läsa mer om produkterna och varumärket på Lindarome.se.

Vi vill också passa på att åter igen tacka Lindarome för fantastiskt fina produkter och erbjudandet till våra läsare, Tack!

Med kärlek och solsken till er, Jennifer

 

(Inlägget innehåller arbetsprover)

 

 

3 kommentarer

  • Jennyjenny skriver:

    Mycket intressanta produkter! Jag gillade tänket med att de hade ”matchande” kosttillskott. :)
    Kram Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *