Ljuvlig rengöring från Elemis.

Hej alla fina följare!!

I dag tänker jag ge er ett tips på en fantastisk oljebaserad rengöring från Elemis som heter Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil.

 

 

 

 

(bilden är från sc)elimis

 

Det här är den bästa oljerengöring jag någonsin använt. Den innehåller över 90 % naturliga oljor och passar till alla hudtyper och jag som har min känslighet att brottas med tolererar denna olja hur bra som helst. Har som uppgift att mjuka upp, lugna, rengöra och stödja hudens fuktbarriär. Den är mycket effektiv att tvätta bort makeup med utan att den stör hudens skyddsbarriär då den är mild och fin.  Jag älskar den här oljan och jag använder den varje kväll som förtvätt eftersom jag alltid har Foundation på mig. Hur bra som helst, man skakar om flaskan ordentligt och tar sen ett par pump i händerna och applicerar den på torr hur. När man sedan smörjt på den så tar man lite ljummet vatten och då bildas det en skönt mjölkig olja som bara sveper bort sminket. Jag använder den även på morgonen och har då ingen annan rengöring och det fungerar kalasbra till min torra känsliga vinterhud. Doftar väldigt svagt från oljorna, absolut inget som stör.

 

 

Innehåller många fina oljor och vitaminer som ger näring åt huden. Vill ni prova på den här fina produkten så passa på nu när SKINCITY  har 20 % i rabatt på alla Elemis produkter. Allt jag provat från Elemis har jag alltid varit nöjd med. De har otroligt fina produkter. Priset på den här oljan ligger nu på 319 kr istället för ordinarie pris på 399 kr.

 

 

Varma hälsningar från Mona.

 

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

4 kommentarer

 • Donnachic skriver:

  Åååhhh även min favoritrengöringolja särskilt denna årstid! Älskar att massera in oljan i ansiktet och vips löser den bort sminket, till och med mascara. Gillar när oljor blir så där mjölkiga vid sköljning med vatten. Tack för fina ord om vår favvo!
  Kraaaaam!❤

  • Mona skriver:

   Visst är den härlig :-) jag tar också bort mascara med den trots att det står att man ska akta ögonen. Tack för dina fina ord min fina vän och förebild.
   Kram kram

 • Carina Andersson skriver:

  Så intressant att läsa. Har länge varit nyfiken på Elemis och denna rengöringsolja. Nu köpte jag på rekommendation från Skincity Elemis Pro collagen cleansing istället. Fick den igår så jag har bara använt den en gång. Jätteskön och man kan även ha den som en mask 10 min sen tvätta av den. frestad att klicka hem fler produkter nu då det är 20% rabatt. har använt Dermalogica nu ett bra tag men känner för att byta.
  Kram från ett soligt och vårblommande Skåne

  • Mona skriver:

   Hej Carina! Jag kan lova dig att du inte skulle bli besviken på oljan. Perfekt att tvätta bort makeup med för att sen ta annan rengöring om man vill. Den du köpt är också fantastiskt skön. Visst blir man frestad att klicka hem lite mer. Jag köper nästan aldrig till ordinarie pris utan köper på mig när det är rabatt på speciella märken. Vi har också soligt och fint nu men jag vill att snön ska smälta bort. Vår och vårblommor längtar jag efter. Hos er kanske det redan kommit upp blommor eller?

   Kram till dig och hoppas din helg blir fin.
   Mona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *