Lugnande ansiktsmask.

I dag kommer jag skriva om Acasia Skincare Recovery Mask. Acasia Skincare är en ny hudvårdsserie som framtagits av Anna Karin Walhberg som har arbetat över 30år som hudterapeut hon har under sina 30 år som hudterapeut och över 50 000 utförda behandlingar noterat vilka produktsammansättningar och ingredienser som är verksamma och mindre verksamma. Just därför valde Anna Karin att utveckla en egen effektiv hudvårdsserie som hjälper din hud att bli klarare, slätare och se bättre ut.

Hon har tillsammans med erfarna kemister på Dr Temts Laboratories i Wien, Österrike utarbetat den nya serien. Laboratoriet har över 40 års erfarenhet av forskning inom avancerade hudvårdsprodukter och kombinerar det bästa från naturen med modern forskning. Allt tillverkas såklart med högsta möjliga noggrannhet och övervakning. Anna Karin har till 100 % varit delaktig i varje framtagning av produkt och det har tagit över 2 år att framställa dessa produkter. Beundransvärt duktig kvinna.

 

Jag är som bekant alltid på jakt efter lugnade produkter och då särskilt ansiktsmasker eftersom jag är en maskoman uti fingerspetsarna. Ansiktsmasker och serum kan jag aldrig få för många av.

 

acasia skincare mask

 

Fick den här masken hemskickad som pressutskick och jag var inte sen att testa den eftersom min hud skriker efter fukt och lugnande produkter vintertid. Det jag vill få ut av en mask är att den ska vara återfuktande, stärkande och  lugnade. Skulle den även arbeta anti-age så tackar jag inte nej.

 

 

 

Första gången jag provade den så blev jag lite orolig då den sved vid näsvingarna men det gick över på ett par minuter och troligtvis berodde det på att min hud var väldigt torr och överkänslig vid det tillfället. Jag lägger alltid ett serum under fuktmasker för att få en extra boost på djupet av huden. Vilka jag använder är lite olika. Till att börja med så använde jag Dr Temt Resolution Treatment Serum under men nu är den slut så jag provar mig fram med andra lugnande serum. Den här masken gillar jag mycket för den gör verkligen sitt jobb. Är min hud extra ansträngd med rodnad och sveda så är den jätteskön att använda sig av. Jag brukar ofta använda den som en sovmask och känslan när man vaknar och huden känns lugn och rodnaden är borta är obeskrivlig. Men alla ni med en känslig hud förstår vad jag menar. Doften är svag och stör mig inte det minsta och är det något jag har svårt för är det dofter.  Mitt näsa går inget förbi. Maken brukar säga att jag skulle kunna vara en jakthund och nosa upp viltet.

 

 

 

Den innehåller höga halter av bl a mandelolja och pro vitamin B5 som lugnar blossande och reaktiv hud.  Masken är mycket lugnade och stärkande samt ökar hudens spänst. Ger en fin lyster till huden. Det här är en mask som håller vad den lovar. Man kan använda den som en vanlig mask och då applicerar man rikligt av masken för att sedan efter 15  min tvätta av den. Eller så använder man den som en sovmask. Jag har tidigare skrivit om att jag vill ha produkter som verkar över tid och samtidigt ger en omedelbar effekt på huden och dessa kriterier lever Acasia Skincare Recovery Mask upp till. Den är skön på huden då den inte gör huden stram som vissa masker gör trots att de är återfuktande. Gillar inte den strama känslan de gör men det slipper man ifrån med den här.

 

 

Det här är en mycket prisvärd mask med fantastiska resultat på huden. Det jag kan sakna är ett serum i samma serie men det kanske kommer i en framtid, vem vet :-)

 

Du köper den här masken på Acasiashops hemsida. Priset ligger på 395 kr för 50 ml. Den här helgen har de dessutom 25 % rabatt på alla produkter i shopen. Rabattkoden är sommartid.

 

Här finner du hemsidan till ACASIA SHOP

 

Varma hälsningar från Mona.

 

 

 

 

2 kommentarer

 • Donnachic skriver:

  Vilken klockren beskrivning av denna underbara ansiktsmask! Så bra gjort, tack för det! Första gången jag testade sova med den blev jag mäkta imponerad av resultatet morgonen därpå. Så den här har åkt raka vägen upp på min topplista på masker! Kul att du kan ha den och gillar!
  Kram från ett soligt och riktigt varmt Stockholm! ❤❤❤

  • Mona skriver:

   Tack fina du för de orden. Jag säger som du, den åkte verkligen upp på topplistan I kväll blir det att sova med den på eftersom jag idag ser ut som en kräfta efter gympass och promenad. Blir alltid så när jag ansträngt mig.
   Vi har +18 idag och har kunnat sitta ute och äta.
   Kramar från Mona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *