Mascara från Palina som lever upp till sitt namn.

Vi fortsätter på temat mascara som påbörjades med en från bareminerals som jag skrev om i tidigare inlägg. I dag skriver jag om en mascara från det svenska märket Palina. Att hitta en bra mascara som uppfyller alla krav man har är lika svårt som att finna en ny frisör tycker jag. Jag har alltid haft svårt för att finna en mascara som sitter där den ska vilket är oerhört irriterande. Jag vill kunna byta mascara för olika tillfällen.

 

Palina Drama Queen Mascara.

 

palina mascara

 

Vi fick den här mascaran som ett pressutskick vilket var roligt för vi hade pratat om att vi måste prova den efter alla hyllningar vi läst om den. Det här är en mascara som ger mycket volym och glans till fransarna. Den ska inte göra så det blir klumpar då den görs med en ny teknik som separerar fransarna och inte bygger volym mellan rötterna . Borsten är tät så man får även med de små fransarna. Mitt (Mona) intryck av den är att en finare frans har jag aldrig  fått av en mascara men tyvärr blir jag svart under brynen då mina ögon är djuptliggande så den färgar av sig. Har försökt med alla de knep för att den inte ska släppa färg men det är omöjligt. Fransarna bygger otroligt snyggt med volym och längd men det är också det som gör att fransarna då ligger mot huden på mig. Som lite extra kuriosa kan jag berätta att mina fransar blev så långa och fina att de tog i mina glasögon. Men för den som inte har problem med sådan ögon som jag har så måste den här vara bra om man är ute efter volym. Den har en fin svärta och glansen den ger är fantastisk. Det här är absolut ingen mascara som snålar på resultatet och den var väldigt lätt att applicera.

 

 

Produkterna från Palina är milda och skonsamma för huden. De är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande eller irriterande ingredienser. 2016 kom då den nya formulan av den nya Drama Queen Volymizing Mascara.

 

 

Jennifer som inte har de problem med djupt liggande ögon kan använda den här. Hon får  kanonfina fransar av den och svärmor sitter där och blir avis 😉 Den är lätt att tvätta bort vilket är en stor fördel så man inte sliter på huden vid det känsliga ögonområdet i onödan.

 

 

Du finner den här fina produkten hos FINA MIG och all annan makeup från PALINA . Priset ligger på 265 kr.

 

Vill ni testa en mascara som gör skäl för sitt namn då ska ni prova den här från Palina. Länkar finns ovan till Fina Mig och sidan med produkterna från Palina.

 

 

Varma kramar från Mona.

 

 

(Inlägget innehåller arbetsprover och affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

 

2 kommentarer

 • Jennyjenny skriver:

  Hej
  Känner mig tråkig som inte kommenterar så mycket just nu, men ni ska veta att jag aldrig missar ett inlägg i er fina blogg. Just nu är det bara så fullt upp att jag knappt hinner något utom att just läsa favoritbloggarna och kanske skicka en snabbt hälsning på insta.
  Kram till er! Jenny

  • Mona skriver:

   Fina fina Jenny vet exakt hur det är när livet snurrar på i full fart. Tack för de uppmuntrande orden som också gör att man får energi att fortsätta. Hoppas du får tid för återhämtning trots alla måsten.
   Kramar från oss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *