Mascara utan att bli en Panda.

Jag vet inte hur ni har det men jag har alltid haft svårt att finna en mascara som sitter över ett arbetspass utan att se ut som en Panda. Har provat dyra och billiga med ingen skillnad i hur länge den sitter kvar på fransarna. Däremot så blir fransarna olika bra efter vilken mascara jag provat. För min personliga del så är jag nöjd om den sitter på plats. Volym mascaror fäller oftast mer på mig mot andra. Nu har jag funnit några mascaror som sitter bra utan att jag ser ut som en Panda vid lunch tid.

 

BM mascara

 

En av dem kommer från bareMinerals och heter Lash Domination och det ska vara en som ger volym och glädjande nog så sitter den kvar på mina fransar. Jag upplever mina fransar och ögonlock feta och troligtvis är det pga det som gör att mascarorna inte sitter på plats. Dessutom har jag djupt liggande ögon och då färgar gärna mascarorna av sig under mina bryn. Det är inte bara ett problem utan mina ögon är även känsliga och då rinner tårarna lätt.

 

 

Den beskrivs som att den ger en dramatisk volym men det vet jag väl ändå inte om jag håller med om. Men däremot så separeras fransarna snyggt av den speciella borsten som även kommer åt korta små fransarna som annars kan vara svåra att få med på borsten. Den här mascaran har en borste som heter ProTwist 360. Tycker det låter mer  som en rallybil eller något annat som går fort 😉 istället för en borste.

 

 

Mascaran är inte vattenfast men den sitter som berget på mig. Om jag haft den på mig hela dagen så kan det vid kvällstid hända att det ligger lite smulor under ögat. Om det beror på att jag glömt av mig och gnuggat mig i ögonen eller om det är så att den smular sig efter en hel dag det vet jag inte men jag tycker att det är ett bra betyg att den sitter kvar en hel dag. Jag gillar att den är riktigt svart svart. Vissa svarta kan vara lite blekfisiga enligt mig men inte den här som är rik på pigment. När man läser om den så ska den böja fransarna men det kan jag inte uttala mig om då jag nästan aldrig behöver böja mina. Men att den separerar och ger riktigt svarta fransar det skriver jag under på och det där med volym är jag också osäker på men visst bygger den upp fransarna allt beror väl på hur mycket man applicerar. Jag lägger aldrig många lager då jag tycker det ser så hårt ut när man uppnått de övre tonåren som jag gjort. Ett stort plus för den här mascaran är att den är lätt att tvätta bort så man behöver inte utsätta den ömtåliga huden vid ögonområdet för onödigt slitage.

 

 

 

Prismässigt så ligger den väl som de flesta mascaror gör förutom de billigaste i dagligvaruhandeln. Jag kommer absolut att införskaffa mig en till när den här är slut. Jag tycker det är skönt att variera mig då jag annars använder Sensai 38 och den är svårare att tvätta bort men ett bergsäkert kort på att den sitter kvar även efter tårar eller svett.  Fler mascaror kommer att utvärderas här på bloggen inom en snar framtid. Det som inte passar mig kan däremot vara bra för Jennifer. Nu ska jag göra något så glamoröst som att laga middag.

 

 

Varma kramar från Mona.

 

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

2 kommentarer

 • Donnachic skriver:

  Nämen nu får jag allt ta och omvärdera denna mascara! Den ligger bland en hög andra mediokra stackare och samlar damm. Jag testade den några gånger och blev aldrig helt hooked på den, lite mesig tyckte jag. Men jag är inte den som är den! Ska ge den ett andra försök nu efter ditt fina inlägg! Tack för det! Stor helgkram upp till Mora! <3

  • Mona skriver:

   Att jag gillar mascaran kanske beror på att jag är lite mesig jag vill inte ha så jättemycket på fransarna om du förstår vad jag menar. Men jag ska testa i morgon att ösa på så får vi se vad jag tycker ☺
   Här kommer cyberkramen från Mona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *