Mer fukt till folket!

I dag kommer jag skriva om en arkmask och ett serum från Klairs- Även vi ville testa det här med koreansk hudvård. Är den så mycket bättre mot det vi tidigare haft. Om den är bättre går väl inte att säga med den har många fina komplement till min vanliga hudvårdsrutin. Masker och serum kan jag aldrig ha för många av. Tycker det är bland det roligaste jag vet inom hudvård att få prova lite nytt på mask och serumfronten.

 

I dag använder jag Rich Moist Soothing Serum efter min rengöring och under masken.  Ett underbart serum för känsliga torrisar. Ett återfuktande och lugnade serum som ger max  återfuktning och även dämpar irritationer. För er som lider av ytorrhet så ska det här serumet vara bra. Det som verkar lugnade i serumet är bl a lakritsrot och den har även en utjämnade effekt på hudtonen.  Innehållet av E vitamin och Aloe Vera lugnar och reparerar. Det här serumet kladdar inte på huden utan absorberas fort. Men det har den där härliga gelè aktiga konsistensen som jag gillar. Jag har aldrig känt av någon irritation i huden av det utan tvärtom så lugnar det och jag har aldrig känt mig stram i huden efter jag använt det.  Du får mycket serum för pngarna 429 kr/80 ml. Oftast innehåller de 30 ml eller ändå mindre som 15 ml. Ett otroligt prisvärt serum.Jag köper det hos SKINCITY.

klairs serum

( bilden lånad fr SC)

 

 

Eftersom det är söndag idag så klämmer jag på en arkmask Rich Moist Soothing Sheet Mask.

1811006_1arkmask

(bild lånad fr sc)

 

Den är gjord i 100 % ren bomull och är indränkt med lugnade essens som gör huden mjuk, återfuktad och fräsch. Man ser ut som ett spöka när man har den på huden men du blir som en ängel i huden av den. Jag trodde att jag beställde en för att testa eftersom jag är så rädd att huden blir irriterad men som tur var så klickade jag fel och det kom fem stycken. Den är så bra på min känsliga hud och med serumet under så blir det kalas!

 

Ett litet tips kan vara att lägga den i kylskåpet innan om du vill dämpa värmen i huden. Ska ni på solsemester under vintern så ta med några såna här och lägg på huden efter en dag i solen. Suuuuuuper skönt!

 

Även masken köper du på SKINCITY och kostar 239 kr för 5 st ark och ett ark kostar 49 kr. Även här mycket prisvärda.

 

Önskar er en fortsatt fin Allahelgonshelg.

Kramar från Mona.

 

 

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

 

 

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *