Molton Brown.

Nu börjar det dra ihop sig på riktigt för Jennifer och Emil som på lördag ska säga ja till varandra på riktigt. Vi hoppas på sol och inte en droppe regn får komma eftersom vigseln kommer att ske utomhus. Jag brukar skoja och säga att det blir den sista biten av navelsträngen som ska klippas av. Min make påstår (med glimten i ögat) att vi mödrar är sönernas försvarsadvokater så det gäller att den tilltänkta kommer bra överens med svärmor 😉 Som tur är så gillar vi varandras sällskap jag och Jennifer och vi ser fram emot att Jennifer på allvar kliver in i vår familj.

 

 

Tänkte ge er ett tips på en skön handkräm med en doft som gör mig knäsvag.

 

handcream mb

 

Den kommer från det Engelska märket Molton Brown. Tillverkningen startade  1973 i London och där tillverkas de fortfarande. De har gjort sig till ett namn inom bad/ kropps och hudvård med sina lyxiga produkter. De exotiska växtingredienserna kommer från världens alla hörn. Det här är inte ett ekologiskt märke men alla de naturliga ingredienserna som finns i dem är uthämtade från ekologiska hållbara källor. Deras produkter har aldrig sedan starten testats på djur. Molton Brown har certifikatet Leaping Bunny som är en internationell stämpel för produkter som inte testats på djur. Första gången jag kom i kontakt med MB produkter var när jag skulle köpa ett nytt hårschampo och var oerhört tveksam till om det kunde vara bra för mitt då rödfärgade hår. Schampot var jättebra och färgen bevarades fint utan att tappa sin glans. När jag och Jennifer var och hälsade på hos FINA MIG i Hedemora så fastnade jag i MB hyllan. Deras fina härliga hudterapeut Felicia rekommenderade handkrämen till mig och jag lovar att den skapar ett merbehov. Duschkrämerna är också helt magiska med dess olika fina dofter. De är inte uttorkande på huden vilket jag måste vara noga med annars kliar jag sönder mig.  FINA MIG har nu ett bra erbjudande. Handlar du för minst 500 kr så får du en Bodywash Orange & Bergamot 100 ml med på köpet.

 

 

 

Den här handkrämen heter Rhubarb & Rose Replenishing Hand Cream. Alltså den doften får mig att vilja hälla upp den i en liten skål och hälla mjölk på för att äta den. Den luktar rabarber och rosor med en touch av Citron. Den finns att köpa i 40 ml för 120 kr eller 300 ml för 240 kr. Blir billigare att köpa den stora men jag ville prova en liten först för att känna om den var så bra som den är omtalad. Var den det då ? Ja det måste jag tillstå att den är. Det stora pluset är att den inte kladdar utan absorberas snabbt. Doften älskar jag och tydligen är den är storsäljare vilket jag kan förstå. Är jag riktigt snustorr och har självsprickor vilket jag kan vara vintertid då kräver jag mer ”krut” i produkterna. Men som en härlig underhållskräm som normalt folk vill ha så är den underbar. Förpackningarna är jättefina att ”pimpa”  badrummet med eller varför inte i köket. Jag har alltid en tvål och en handkräm på diskbänken. Den lilla är den perfekta handväsketuben och att ha med mig i husbilen. Där gäller det att ha minisar till det mesta.

 

 

Troligtvis kommer jag inte hinna blogga något innan bröllopet som sker den 1/7. Nu fortsätter min provakläder ångest, vad ska jag ha på mig ? Passar det här ihop ? Eller ska jag ta den andra klänningen ? Kommer sminket att hålla för mina tårar som kommer att flöda ? Har testat olika baser nu i snart 14 dgr. Ett I- landsproblem jag vet men jag vill att allt ska kännas och bli rätt.

 

 

Varma hälsningar från Mona.

 

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

 

Du kan köpa Molton Brown hos FINA MIG.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *