Neutraliserande flytande Foundation.

Eftersom flera av er läsare hört av sig och vill få tips på en flytande bas som hjälper till att tona bort det röda i ansiktet så kör jag en favorit i repris. Jag har i tidigare inlägg skrivit om mineralfoundation i lös form men många vill även finna ett flytande alternativ och därför vill jag delge er ett riktigt bra alternativ när det gäller flytande fondation som dessutom är en hudvårdande produkt.

 

 

Biodroga MD Even & Perfect Cc Cream Spf 20 Anti-Redness är en jättebra lättare Foundation då det är en CC Cream med gröna pigment som omgående neutraliserar det röda i huden. Den ser långt ifrån fin ut när man tar lite produkt på händerna utan den är alldeles grå grön ful men blir kalas på huden. Färgen anpassar sig efter din egen hudfärg och finns därför endast i en färg. Det här är en bas som alla hudtyper kan använda men riktar sig särskilt till den känsliga huden och hud med ojämn hudstruktur.

 

biodroga md cc

 

Det här är för mig en trogen vän i lådan. Den är vårdande och skyddande för huden då den även innehåller sps 20 och den neutraliserar det röda fint så huden ser mer jämn ut i sin hudton. Jag tycker den är fin på alla som jag sett har den då den ger en sammetslen yta och du ser absolut inte spacklad ur, ni vet de där som är så spacklade i ansiktet att ler de så skulle allt krackelera. Det är bland det fulaste jag vet Du kan använda den som en allround kräm, jag har alltid en fuktkräm under och är jag ute efter en enkel snabb lättare Foundation så är den här perfekt. Kanske önskar man mer täckning då lägger jag lite extra mycket på de områdena och sen applicerar jag ett löst mineralpuder utanpå. Då blir den helt plötsligt mycket mer täckande.

 

 

Jag tycker att många flytande baser lägger sig i porerna när min hud är i sina värsta skov med rodnad, hetta och känslan av att huden stramar. Känns som hudkostymen är alldeles för liten till ansiktet och då är det så gott som omöjligt att få till en snygg bas med flytande foundation utan att bli som en prickig korv i ”nyllet”. Med den här från Biodroga MD blir fin tycker jag och är jag väldigt röd då använder jag den som en primer för att sen lägga en mer täckande bas. Jag skrev tidigare att den även är vårdande för huden och vad menade jag då? Jo att dess innehåll av Tripeptid stödjer nybildningen av kollagen, vilket ger en fastare hud. Aprikoskärneolja lämnar en sammetsmjuk känsla på huden och hyaluronsyra ger intensiv fukttillförsel. Så som ni ser så är den så mycket mer än en vanlig bas i och med att den är en hudvårdande produkt. Perfekt att använda sig av om man har uteaktivitet men ändå vill ha en utjämnad hudton utan att för den skull lägga en makeup för att vara ute och ex leka med barnen, åka skidor eller vad som helst.

 

 

SKINCITY har nu 20 % på alla produkter från Biodroga MD så nu är det verkligen läge att köpa på sig produkter därifrån. Jag använder den här året om. Skrev om det i ett annat inlägg att Jennifer som har sån svår acne får en otroligt snygg bas utav den och hennes röda områden syns inte. Det här är verkligen en av mina kronjuveler.

 

 

Varma hälsningar från Mona.

 

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

6 kommentarer

 • Ellinor skriver:

  Tack för info om denna, ska absolut prova nu!

 • Ellinor skriver:

  Verkligen tack! ..och vilken bra och härlig blogg jag nyss upptäckte här hos er

 • Donnachic skriver:

  Håller med, superbra inlägg! Jag blir direkt sugen på att testa min egen tub som ligger hemma! Har oftast inte bokstavskrämer på vintern men med rätt puder ovanpå, absolut! Nu blev jag inspirerad, trots inte direkt röd hud. Vet du om det är nån skillnad på de två som säljs på SC?
  Varmaste kramen! ❤️

  • Mona skriver:

   Blir så glad när mina inlägg inspirerar andra. Jag har aldrig provat den andra eftersom jag behöver det gröna för att neutralisera det röda.
   Kram till min fina vän

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *