Nyhet från Biodroga MD.

Hej alla följare!

Nu börjar tyvärr semestrarna gå mot sitt slut för många av oss. Vi har varit ute på husbilssemester och sett mycket fint av vårt avlånga land. Jag gillar verkligen att ha huset med mig när jag reser. Inte behöva packa i väskor utan man hänger upp på galgar och packar i skåpen det man vill ha med sig. Använder många ”minisar” när jag packar hudvård och hårprodukter. Perfekt att slippa dra en massa fullstora produkter eftersom utrymmet trots allt är mindre än hemma.

 

Om det är någon produkt som stuckit ut lite extra för mig den här sommaren så är det en nyhet från Biodroga MD som heter Skinbooster Lacto-Glucan Lifting Mask. Fick hem ett prov först för att se om jag till att börja med skulle kunna använda den pga min känsliga hud. Jag brukar tyvärr ofta reagera på för aktiva produkter men den här har gått bra så här långt. Mitt första intryck var ett stort WOW den fungerar verkligen som den beskrivs. Brukar lite skämtsamt säga att ibland skulle det vara bra att sätta en klädnypa i nacken för att strama upp huden. Kan lova att det är vad den här masken gör. Det är inte en mask i vanlig bemärkelse som man ska tvätta bort utan det här är en leave- on mask. Det innebär att den ska sitta kvar över dagen!!

 

Biodroga md mask

 

Finns det något roligare än att bli positivt överraskad ? Jag började med att prova den endast i T – Zonen eftersom jag inte är känslig där och några dagar senare så provade jag med att applicera den på kinderna och det gick bra. Jag använder den inte dagligen när jag går hemma med hundarna och är ute i skogen. Känns onödigt då den kostar en slant.

 

Vad gör då den här masken för huden ? Ja det vore nästan lättare att säga vad den inte gör. Den bildar en osynlig film på huden som då blir uppstramad och utslätad (klädnypan). Förfinar hudstrukturen så mina porer blir mindre synliga och eftersom den innehåller PHA syra så är den även milt exfolierande och agerar som en fuktbindare. Det  finns extrakt från rödalg i den och rödalg är rik på polysackarider som främjar cellförnyelsen och motverkar även cellskador.

 

I vilken ordning ska då denna mask appliceras ? Beskrivs lite olika på hos olika försäljare. Vissa skriver att man lägger den efter sitt serum och före dagkrämen medan jag även fått tips om att applicera den efter fuktkrämen och före Foundation. Jag gör som det sistnämnda och då behöver jag inte ens använda en primer. Så bra effekt har den på att dra ihop porerna vilket för mig tidigare varit ett problem då de är stora som kratrar i pannnen. Jag låter den absorberas av huden innan jag sedan lägger mig bas. Oftast har man nog lite för bråttom med att applicera de olika produkter man använder och då får man inte heller det resultat men önskar. När man läser om den så utlovar de effekt av den efter 10 minuter och det är ingen överdrift. Den är magisk och starkt beroendeframkallande eftersom den ger så fina resultat. Är så glad att även jag med min känslighet kan använda den. Har inte provat att använda den dagligen för då kanske det kan bli för mycket och det vågar jag inte riskera utan den får bli mitt guldägg bland hudvårdsprodukterna.

 

 

Den finns att köpa hos bl a  SKINCITY och kostar sina modiga 949 kr för 50 ml. Jag tycker det känns hemskt att säga att den är värd sina pengar men den här gången gör jag det. Den är guld värd!!

 

Hoppas ni får en fortsatt fin sommar. Vi planerar att ut på en till husbilstripp igen innan semesterveckorna är över.

 

Varma hälsningar från Mona.

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *