Nyhet från Dermalogica.

Hej alla fina följare!

 

Om ni visste så glad jag är att Jennifer fann en lucka i sitt rätt hektiska liv med studier, småbarn och köksrenovering. Vi fick äntligen tid att ta nya produktbilder och Jennifer hann även med att göra ett blogginlägg. När vi startade vår blogg så var vårt mål att lägga ner tid på fina bilder och att vi skulle skriva för både den yngre och mer mogna kvinnan/mannen. Det sista året har känts jobbigt då tid helt enkelt inte funnits för att fixa snygga bilder. Det tar sin tid att fixa bilder med allt vad det innebär. Jennifer är en riktig ”fena” med sin kamera. Att hon är konstnärligt lagd är inte svårt att ta miste på. Hon har helhetssynen vilket inte jag har. Så där ser man också vinsten av att vara två som driver bloggen. Vi kompletterar varandra bra. Härligt att sonhustru och svärmor kan göra det här ihop.

 

I dag ska jag skriva vad jag tycker om Dermalogica ultracalming Barrier Defense Booster.

 

 

dermalogica ultra

 

Det är en nyhet som släpptes i handeln under Januari månad och jag var inte sen med att klicka hem den. De andra produkterna i ultracalming serien har varit bra för min känsliga hud. Har använt dem lite då och då när behov funnits. Den här boostern skiljer sig mot serumet i ultracalmingserien då det är en olja. Den är högkoncentrerad och lugnar, mjukgör och återställer hudytans behov av skyddande fetter. Lindrar känslan av stramhet samt återfuktar på djupet. Ofta när man är känslig och stram i huden så är den även torr och då är boostern den ultimata produkten. Något man pratar mycket om för tillfället gällande hudvård är Ceramider. En av de uppgifter Ceramider har är att stärka/skydda hudens barriärfunktion.

 

 

Om man som jag har en torr och känslig hud är oljan bra att använda sig av. Om du däremot har en fetare hud då är Dermalogica Ultracalming serum Concentrate ett bättre alternativ. Jag har använt mig av båda eftersom det är kinderna som är det kritiska området för mig och T – Zonen är åt det fetare hållet. Man behöver endast några få droppar av oljan. Jag tar ca 6-8 dr och då lägger jag den på hela ansiktet, halsen och dekolletaget. Jag har alltid en serum under.

 

 

För min del så tror jag att den kommer att bli min höst/vinterprodukt. Trots att min hud har ett bra status den här vintern så kan jag blir röd och varm om kinderna men till skillnad mot föregående vintrar så lägger sig rodnaden fort. Rodnaden uppkommer ofta i situationer när jag är stressad, har eller håller på att få migrän och om jag varit ute i kylan. Därför använder jag den i min kvällsrutin så huden får gotta sig ordentligt under natten med oljan. Vaknar alltid utan rodnad ! Det har hänt att jag även haft den dagtid och då särskilt om jag vet att jag kommer att vara utomhus mycket. Perfekt att lägga under en ansiktsmask när huden är ansträngd. Jag kan inte uttala mig om hur den är att lägga en Foundation över för det har jag nog endast gjort någon enstaka gång. Men efter att ha använt den nu i ca 14 dgr så vågar jag sticka ut och näsan och säga att det är en bra produkt för oss med en torr känslig hud. Den finns att klicka hem på Skincity.se och kostar 869kr för 30ml.

Varma hälsningar, Mona

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *