Nyhet med behag.

I dag tänker jag skriva om två produkter jag provat från Paula´s Choice. En av orsakerna att jag gillar PC produkter är att det finns olika serier för olika behov och det går utmärkt att blanda dem. Att priserna är humana gör inte saken sämre. Man får mycket produkt för pengarna. Min hudvårdsrutin är inte endast med PC utan jag har ett härligt potpurri olika produkter som passar mina behov. För inte länge sedan sa man att ett serum räcker och att det blir kaka på kaka med fler. Eftersom jag ofta har lite svårt att göra som skolboken säger så har jag gjort lager på lager principen långt innan man började prata om det :-)

 

 

Den första produkten idag att presentera är PC Resist Omega+ Complex serum. Jag har använt mig av det på morgonen tillsammans med PC Resist 10% Niacinamide Booster.

 

 

PC serum

(bild fr sc)

 

Serumet skiljer sig från de andra serumen från PC som oftast är silikoniga i konsistensen. Det här är ett krämigt doftfritt serum som snabbt absorberas av huden. Något jag är anti mot är när det blir smuligt på huden vilket det lätt blir av lite mer kraftiga serum eller cremer för känslig hud. Men inte av detta. Stor tumme upp för det. Det beskrivs som ett omedelbart lugnade serum med vårdande oljor i samt ceramider och antioxidanter som arbetar med att skydda  hudbarriären, reducera inflammationer och skydda mot luftföroreningar.

 

Jag tar två pump av det samt 2 dr av PC Resist 10% Niacinamide  och blandar ihop det för att sen applicera det på huden. Den lilla mängden räcker för ansikte, hals och dekolletaget.

 

pc booster

(bild fr sc)

 

 

Att jag använder de tillsammans beror på att jag har förstorade porer i T zonen samt att även boostern ska lugna och reparera huden. Det som är speciellt med den är innehållet av Niacinamid som är en form av vitamin B3 som kliniskt bevisat kan minska uppkomsten av synligt förstorade porer och rynkor.

 

Tidigare var jag inte nämnvärt imponerad av boostern. Såg ingen förbättring av huden men däremot blev jag röd av den. Den stora förändringen nu är jag övertygad om beror på att den samverkar bra ihop med serumet. Absolut ingen tendens till rodnad. Skillnaden jag ser på huden nu är att porerna ser mindre ut och jag har fått en jämnare hudton. Huden är väl återfuktad, ingen rodnad och känns mjuk och len.

 

Det känns nästan som lite magi att min hud är så fin. Jag vågar knappt tänka tanken att det är sant än mindre skriva om det. Om jag ska vara ärlig så minns jag inte senast den hände. Så länge jag kan minnas har jag haft ett mindre h…….. på vintrarna med rodnad, sveda, hetta mm.

 

Det var en presentation utav två av mina serum jag för dagen använder. Men ni ska inte tro att det räcker med dessa två. Nördig som man är så använder jag fler och de kommer jag skriva om i senare inlägg.

 

Produkterna finns att köpa hos SKINCITY.

 

Priset för serumet är 399 kr/30 ml

Pris för booster är 499 kr/20 ml

 

Varma kramar från Mona.

 

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *