Om oss & Policy

Vi är två kullor från Dalarna, svärmor och svärdotter som driver denna blogg tillsammans. Vi delar ett stort intresse inom hudvård, hårvård och makeup. Vår önskan är att ge er inspiration, omtanke, något bra för självförtroendet, produkttips och övrigt inom skönhetsvård. Er alldeles egna Beautyboost!

Mona är 53år och Jennifer är 24 år, båda i sina bästa år! 😉 Vi är Ej utbildade inom ämnena utan vi delar med oss utav våra erfarenheter och den kunskap vi läst oss till. Mona är sjuksköterska och Jennifer är Certifierad Fransstylist och Konditor. Om ni hör av er med frågor eller besvär så hjälper vi alltid så gott vi kan, eventuellt via våra utbildade kontakter eller ger tips vart ni kan vända er om vår kunskap inte räcker till. Vårt mål är att nå en så stor målgrupp som möjligt. Från unga flickor till äldre damer, även männen är naturligtvis välkomna in till oss för en boost både för de yttre och inre.

 

POLICY

Vi värderar högt att vara trovärdiga gentemot läsare och företag. De flesta produkter vi skriver om är finansierade utav oss själva. Vi tar gärna emot pressmaterial och produktprover och följer alltid Svenska pressetiska reglerna och marknadsföringslagen. Vilket betyder att allt vi skriver är Alltid enligt våra egna åsikter och kan inte påverkas utav tredje part. Vi garanterar inte att vi recenserar de produkter vi får och om vi gör det så skriver vi alltid ut tydligt i inlägget att det är pressprov eller liknande och vart det kommer ifrån.

 

COPYRIGHT

De texter som finns i vår blogg är våra egna om inget annat anges och får inte kopieras utan lov. Likaså gäller alla våra bilder som vi antingen tar med personlig systemkamera eller smartphone. Skulle du vilja citera/länka eller låna material så når du oss under vår flik ”Kontakta oss” här på bloggen.

 

AFFILIATESLÄNKAR

Vi använder oss utav affiliateslänkar vilket betyder att när du klickar på en länk och handlar så sponsrar ni oss med en liten procentsats som vi kan ta hem nya produkter för att testa och recensera. Vi har nu detta avtal med Skincity.se, Hudoteket.se och Finamig.se. Länkar till andra webbsidor är endast för att underlätta för våra läsare.

 

Vid frågor och funderingar, klicka in på vår kontaktsida här på bloggen. Glöm inte att gilla och kommentera, vi uppskattar er feedback!

Ha en fantastisk dag och hoppas att vi kan ge dig det lilla extra, en ren beautyboost!

 

Med kärlek, Jennifer och Mona.