Palina Easy Going Minerals.

Vilket otroligt härligt vinterväder vi haft den här helgen. Jag och Jennifer var ute och åkte längdskidor i  Vasaloppspåren under lördagen. Att längdskidåkning är en sport som kräver kondition, teknik och balans kan jag skriva under på så nu blir det att träna på. Att bara träna inomhus på gymmet passar inte mig utan jag vill även ha en utomhusaktivet förutom mina hundpromenader.

 

Men mina vänner nu var det inte vår träning blogginlägget skulle handla om utan ett till förslag på en bra mineral Foundation i lös form från märket Palina som har väldigt fin kosmetik och har nu nyligen även släppt hudvårdsprodukter. Alla produkter jag provat därifrån har jag varit 100 % nöjd med.

 

Palina Easy Going Minerals är en Foundation i lös form som appliceras bäst med tillhörande borste.

 

palina foundation

 

Den har en fin täckning som du kan få att täcka det mesta vilket jag då vill på kinderna Men jag skulle inte säga att den är heltäckande. Oerhört lätt att applicera och särskilt med den underbara Kabuki borsten från Palina. Den borsten har blivit min favoritborste till fler puderprodukter. Den är gjord i taklonhår som är ett syntetiskt material och ger ett fint resultat. Att borsten är gjord av syntetiskt material är bra då det inte irriterar huden så som en borste med animaliskt hår kan göra. Det gör också att allergiker oftast kan använda dessa borstar lättare. Lätt att ha med sig i väskan då den ligger i en hygienisk hylsa vilket gör att du inte får puder fulla väskan eller annat skräp fastnar i borsten.

 

 

Resultatet blir hållbart med en fin lyster men absolut inte glittrigt utan huden blir jämn och fin. Den passar alla hudtyper och då även en känslig hud. Har aldrig upplevt den irriterande på huden och en sak som jag också gillar med den är att den ger ett naturligt solskydd. Den är helt fri från mineraloljor, lanolin, parabener och andra portilltäppande ingredienser finns i sju olika nyanser och jag hade lätt för att finna färg som passade mig.

 

 

Kräver ingen speciell appliceringsteknik utan det är bara att jobba in den i huden vilket är superenkelt. Jag har aldrig behövt att bättra på färgen under dagen utan den sitter där den ska. Om jag skulle behöva välja på den här eller den från Jane Iredale så skulle det bli svårt. Tycker att det beror lite på vad man är ute efter. Jag kan kanske tycka att Jane Iredale Amazing Base ger en lite mer lystrig yta och något bättre täckning. Jag gillar dem båda och tar den jag känner för den dagen.

 

 

Den finns att köpa hos FINA MIG och kostar 395 kr och den härliga Kabuki borsten i hylsa kostar 345 kr.

 

 

Varma hälsingar från  Mona.

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *