PÜR Cosmetics Eye Polish Cashmere

Hej! Jag vill visa er en till produkt från PÜR Cosmetics som jag tycker väldigt mycket om :) (ni har väl inte missat mitt senaste inlägg om min favorit palett? )

 

IMG_7595

 

PÜR Eye Polish var kärlek vid första ögonkastet. Det är en pigmentrik metallic Cremeskugga i gel konsistens. Den går att ha som en primer för lång hållbarhet, ensam som skugga eller som ”top coat” för snygg finish. Det följer med en silikon applikator som gör den lätt att applicera, den lägger sig inte i veck och håller hela dagen. Den har ljusreflekterande pigment som ger en mycket snygg lyster och en metallisk finish. Den finns i sex olika färger och här visar jag upp färgen Cashmere.

 

IMG_7596

 

Här har jag den på mig, jätte svårt att få en rättvis bild men där får ni ett hum om hur den ser ut på, sååååå läcker! Jag har lagt en mörkare jordnära skugga under ifrån Secret Crusch paletten jag skrev om igår. På Swatches på min arm har jag lagt samma jordnära skugga under polishen och sedan även ensam så att ni kan se skillnaden.

 

20160617_12524120160617_125553

 

Med Kärlek, Jennifer

 

(Inlägget innehåller affiliateslänkar, när du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd!)

6 kommentarer

 • Erika skriver:

  Din hud ser absolut perfekt ut! Använder du fortfarande samma rutin från Exuviance? :) jag använder exuviance nu med sedan 3 mån tillbaka. Allt gott. Mvh Erika

  • Jennifer skriver:

   Hej! Men gud Tack vad glad jag blir! :) Jag har fortfarande utbrott även om det är långt ifrån vad det var innan Exuviance. Jag började med Exuviance för 2år sedan ca. Jag har senaste 6 månaderna lagt till Dermalogica Break out control son har hjälpt lite ytterligare. Hoppas din hud också kommer att må bra utav Exuviance :) Höronen gärna av dig om du undrar något mer. Kram! /Jennifer

 • Erika skriver:

  :) Hej! Kul att höra du ff använder exuviance. Går breakout control att kombinera med tanke på att den väl också innehåller syra? Jag har blemish gel och clarifying solution som jag använder speciellt för dessa områden men tycker inte dom hjälper så bra tyvärr på större blemmor. Mvh erika

  • Jennifer skriver:

   Jag använder de ihop och tycker att det fungerar bra men rådgör gärna med en hudvårdsterapeut innan du blandar syra märken :) Jag tycker de produkterna fungerar rätt bra. Är jag ihärdig med Blemish gel på blemmor så torkar de ut rätt fort. Men hudvård kräver mycket tålamod. Lycka till! :)

 • Jennyjenny skriver:

  Så otroligt fina färger på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *