PÜr Cosmetics Secret Crush ögonpalett, min absoluta favorit!

Hej! Idag vill jag visa er min absoluta favorit inom ögonskuggspaletter! Jag har ett flertal paletter som blir liggandes oanvändna på grund utav den här. Jag använder den här jämt, både till vardags och fest. Det är PÜR Cosmetics Secret Crush Eyeshadow Palette. PÜR är ett makeup märke som ligger mig varmt om hjärtat. De har väldigt hög kvalité på deras produkter och kombinerar rena mineralpigment med avancerade hudvårdande ingredienser.

 

 

IMG_7084

 

IMG_7078

 

Det är så svårt att få med det fina skimret i skuggorna på bild, bilder gör sällan skuggor riktigt rättvisa men ni ser iallafall det fina nyanserna. Jag verkligen älskar den här paletten! Jag fick den här utav Mona, fina svärmor och jag har använt den dagligen sedan dess. Tack Mona!

Den har åtta jordnära färger som framhäver både vardag- och festmakeup så fint, jag är förälskad i den här paletten helt enkelt!

Den finns på bla. Hudoteket.se.

 

Med Kärlek, Jennifer

 

(Inlägget innehåller affiliateslänkar, när du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd!)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *