REN Serum.

Hoppas att ni har en fin sommar och att ni kan njuta av ledigheten om ni gått på er semester. Jag försöker att ta vara på dagarna så gott det går, är ute mycket med mina hundar. Snart packar vi husbilen och drar ut på semester, något semestermål har vi inte bestämt utan vi tittar på väderkartan och åker dit där solen skiner.

 

I dag tänker jag berätta om ett serum från REN som jag hade stora förväntningar på då jag var och är så otroligt nöjd med ögonserumet i samma serie.

 

ren serum

 

Serumet heter Keep Young And Beautiful, Firming and Smoothing Serum. Det är ett serum som ska arbeta anti – age. Det ska göra huden mjukare, fastare, och den ska se yngre och mer strålande ut. När jag började läsa om det här serumet så blev jag genast nyfiken på det då det beskrivs som avancerat bioaktivt serum som arbetar aktivt anti -age. Ögonserumet i samma serie gör verkligen stor skillnad men gör det här serumet det?

 

 

Den här utvärderingen är min personliga och man måste komma ihåg att det som passar mig behöver inte passa nästa som provar. Min hud är som bekant en känslig, mogen blandhud. Min hud accepterar det och det känns väldigt skönt på huden och nog ser jag att det jämnar ut huden och stramar upp under tiden jag använder det. Jag har nu använt det dagtid i ca 4 – 5 veckor men inte varje dag. Det som gjort att jag inte använt det varje dag är DOFTEN. Jag kommer inte klara av att använda det här serumet mer då doften håller på att få det att vändas i magen på mig. Och hur luktar det då ? Jo en blandning av fisk och målarfärg. Läckert att smörja inte ansiktet med va ? Nu har jag en otroligt känslig näsa, min man påstår att jag kan nosa upp ett spår bättre mot vad en engelsk blodhund kan ( de har den mest utvecklade nosen utav hundar). Jag har försökt att ta lite serum på händerna och lufta ett tag innan jag applicerar det men nej, det går bara inte.

 

 

Så synd på en icke så billig produkt, men så är livet ibland. Nu finns det givetvis många som gillar det här serumet och inte besväras av doften som jag gör. Det är jag helt övertygad om. Jag tror absolut att det är ett bra serum men att smörja in ansiktet med något som doftar fisk och målarfärg, nej det är inget som jag känner mig speciellt flärdfull av. Så nu får den flytta ut från skåpet där de aktuella produkterna står som jag använder. Sorry REN men nog borde det gå att få fram en någon trevligare doft.

 

 

Vill ni ändå prova på det här serumet så finns det att köpa på bl.a. Hudoteket, Fina mig. Och som jag skrev tidigare det är säkerligen en bra produkt men inte för min näsa. Nu kanske ni tycker det är konstigt att jag skriver om en produkt jag inte hyllar men jag måste vara ärlig och allt jag provar kan ju inte vara bra.

 

Varma soliga sommarhälsningar från Mona.

 

2 kommentarer

  • Jennyjenny skriver:

    Åh nej vilken miss av Ren! Jag håller med dig – man kan inte stå ut med vilken lukt som helst…
    Kram Jenny

    • Mona skriver:

      Eller hur Jenny? Så synd för jag tror på produkten och såg skillnad på huden av den. Men det går inte att stå ut med vad som helst. Hoppas du har en fin sommar så här långt. Kram Mona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *