Serum från Peter Thomasl Roth.

 

Det finns fler saker som jag går igång på och en av dem är serum. Jag kan aldrig ha för många serum hemma och jag använder dem olika beroende på hur min hud är i sitt status. Ett lugnade serum finns alltid tillhands ifall jag reagerar över något. Det kan vara i stort sett vad som helst. Produkter jag tålt fint tidigare kan min hud helt plötsligt slå bakut mot.

 

 

I dag ska jag försöka förmedla till er om det senaste serumet från Peter Thomas Roth. Det är Water Drench Serum.

 

 

PTR serum

 

Det är ett intensivt återfuktande serum med bl a 30 % Hyaluronsyrakomplex. Huden blir väl återfuktad och det plumpar huden jättebra. Det är till sin konsistens lite geléaktigt vilket jag gillar. Ett till två tryck och du har serum till ansiktet, halsen och dekolletaget. Jag har använt det här flitigt sedan jag fick hem det och det var väl kanske en månad sedan. Jag lägger det ofta under masker och eller som ett komplement till annat serum som jag använder. Min hud kan aldrig få för mycket fukt. Det ger en fin lyster till huden , beskrivs som en slöja över huden. Och om slöjan är den vackra lystern och lenheten som huden får , ja då stämmer det.  En ingrediens som låter spännande är silkprotein som jämnar ut fina linjer och en grov hudstruktur. Nu när min hud är i ett lugnt skede så  försöker jag finna effektiva men inte alltför ”vassa” produkter för att arbeta med min struktur på huden med stora porer då främst i pannan. Jag tror att det är den plumpande effekten som gör att porerna upplevs mindre.

 

 

Det är inget lugnande serum i sig utan är man ute efter det så finns det bättre. Men jag använder det som ett rent fukt och plump serum. Rätt häftigt när man ser de fina linjerna bli mindre. Det här serumet skulle jag  vilja kalla för ett stort glas vatten för huden men som också har en massa + effekter. Serumet är ett riktigt kalasserum om man vill arbeta med att ge huden fukt, minimera fina linjer och att förbättra hudens yta med en finare struktur. Jag har köpt mitt på SKINCITY. Kostar 579 kr/30 ml.

 

 

Varma hälsningar från Mona.

 

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

 

 

9 kommentarer

 • Jennyjenny skriver:

  Hej Mona,
  Det låter som ett toppenserum, men jag kan tycka att en del geléiga serum kan lämna en lite kladdig yta. Jag har inget problem med det om jag använder det på kvällen. Hur funkar detta? Tycker du att det går att använda dagtid?
  Kram Jenny

  • Mona skriver:

   Hej Jenny!! Det här är absolut inget kladdigt serum. Om du använt Vespera serumet från Exuviance så vet du att den är lite åt det klistriga hållet. Men det här är absolut inte klistrigt. Jag använder det både dag och nattetid. Har flera serum i den här geléaktiga konsistensen och PTR är grymt bra tycker jag.
   Hoppas du förstår vad jag menar. Känner att jag surrar ☺

   Kramar från Mona

 • JennyJenny skriver:

  Hihi jag förstår precis vad du menar. Klistriga serum är inte alls i min smak nämligen 😉 Tack så mycket för svaret.
  Kram

 • Donnachic skriver:

  Jag har köpt!!! TAAAACK!
  Hundra kramar från den förrymda dalkullan <3

  • Mona skriver:

   Jag hoppas du kommer att gilla det lika mycket som mig ☺ Hoppas du får en fin resa. Kramar från Mona

 • Kashaya skriver:

  Oh det här låter som ett serum jag skulle gilla!

  • Mona skriver:

   Det är ett jätteskönt serum. Tänker mig att efter en dag med sol och bad så är det säkert jätteskönt på huden om man då haft det i kylskåpet. Den har en lätt kylande känsla även utan kylskåp.
   Kramar från Mona

 • Beabeautynerd skriver:

  Hej! Tack, det här låter ju väldigt intressant! Fukt kan man ju liksom inte få för mycket av.

  Vore spännande att höra om dina lugnande serum/produkter framöver, alltid bra med tips på den fronten..

  Önskar dig en fin söndag!

  //Bea

  • Mona skriver:

   Hej!!
   Ber om ursäkt för sent svar. Jag instämmer med dig om att fukt kan aldrig bli för mycket ☺ jag skriver gärna om mina mer lugnande produkter. Tusen tack för tipset! Hoppas din midsommar varit fin.
   Stor kram från Mona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *