Summerburst från Maria Åkerberg

Hej! Idag har vi varit på 3års kalas och myst utav de stunder då solen tittat fram :)

 

20160611_123331

 

Maria Åkerberg har nyligen kommit med puderpaletten Summerburst i limited edition. En mycket fin palett gjord för Bronzing, Countoring, Highlighting och Rouge. Den ger en fin solkysst look oavsett om man använder färgerna var för sig eller allihop i ett. Jag har provat båda och måste säga att enkelheten och snygga resultatet i ett svep med borste över hela paletten har blivit min favorit.

Den här kommer jag att använda i sommar som en lätt countoring och har visat resultat på mig i bild ovanför. Jag har lagt i tinningen, kindben och hals som i en 3:a på båda sidor utav ansiktet med lite mer färg på kindbenen. Den har lagom med pigment som ger naturlig färg och mycket fin lyster. Att paletten är gjord utav ekologiska ingredienser är ett stort plus :) Skynda för att få tag i din Summerburst, den finns endast i begränsad upplaga!

 

20160611_204133

 

Med Kärlek, Jennifer

 

(inlägget innehåller pressutskick)

(Inlägget innehåller affiliateslänkar, när du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd!)

2 kommentarer

  • Donnachic skriver:

    Men åååhhh, du är så vacker Jennifer!! Och jag som inte skulle klicka hem nåt mer, hmmm, undrar hur det ska gå nu då haha?!
    Kram fina du! ❤

  • Jennifer skriver:

    Åh tack Lotta! Du är vacker fina vän <3 Haha ja den är väldigt fin :):)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *