Underbar mask från Palina.

Om ni inte provat några produkter från det svenska märket Palina så skulle jag vilja tipsa er om att göra det. Milda icke portilltäppande produkter. De har en väldigt fin makeup med hög kvalitet och har nu även kommit med hudvård. Tyvärr ingen rengöring ännu men det är på gång. Jag har provat en ljuvlig ansiktsmask.

 

 

palina mask

 

Masken heter Amazing Beauty Mask som är en riktigt fin anti-age produkt.

 

Den här masken passar till alla hudtyper men är främst anpassad för de som vill arbeta anti-age och har en torr hud. Den är krämig till sin konsistens och ska appliceras på en fuktig hud. Man låter den sitta 5 – 10 min 1 – 3 gånger i veckan. Masken är fullproppad med närande ingredienser så som E vitamin och antioxidanter som skyddar mot fria radikaler. En viktig och ganska unik ingrediens är Edelweissextrakt som tack vare sin höga antioxidanthalt förbättrar utseendet på åldrad och irriterad hud samt motverkar antioxidativstress.

 

 

Eftersom jag har en känslig hud så är det långt ifrån alla anti-age produkter min hud tolererar. Så med försiktighet provade jag Amazing Beauty Mask på liten yta ifall jag skulle reagera med rodnad och irritation. Har med tiden lärt mig att inte testa på hela ansiktet då det tar så lång tid att rätta till den reaktiva reaktionen. Jag har aldrig reagerat negativt på den här masken. Nu använder jag den ca 1 ggr/vecka eftersom jag är ”maskoman” och använder inte bara en mask. Resultatet efter att jag använt den ser man direkt. Huden ser frisk ut med en vacker lyster och känns väldigt len efteråt.

 

Priset är i den högre prisklassen. 895 kr / 50 ml. Är den så mycket bättre än andra masker i en lägre prisklass. Nja det kan jag inte tycka. Även om den ger ett fint resultat och är jätteskön på huden så tycker jag inte att den sticker ut så mycket mer än andra men som är billigare. Ett stort plus är att även en känslig hud kan klara av den men för nästa 900 kr !! Palinas produkter finns att köpa hos FINA MIG där de har både kosmetiken och hudvården.

 

 

Något som är viktigt att komma ihåg är det här är mina personliga upplevelser och även min personliga åsikt vad jag tycker är dyrt eller inte. Det får var och en tycka till om själv. Jag utgår från mina egna åsikter och situationer.

 

 

Har ni provat något ur hudvårdsserien från Palina ? Jag och Jennifer har provat ett flertal nu och vi är imponerade av den höga klass de håller. Kommer snart att skriva om serumet. Jag måste vara helt beroende av masker, serum basprodukter. Men det är väl ett härligt beroende här i livet. :-)

 

 

Varma kramar från Mona.

 

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *