Vinterpälsen på !

Nu har vinterkylan kommit till Mora. De senaste dagarna har det varit och är -20 ute. Varken jag eller våra hundar är speciellt lockade av utomhusaktiviteter så länge det ska vara så här kallt. Däremot kan man alltid lägga extra krut på hudvården såna här dagar. Jag tänkte fortsätta att tipsa om produkter för kroppen.

 

Elemis kit

 

Dessa produkter är från Elemis. Oljan som jag tänker tipsa er om har jag köpt hem igen och då vet ni att den uppskattas annars hade den inte inhandlats igen.

 

Frangipani Monoi Body Oil är den perfekta oljan för vintervård av din hud. Den är speciell i sin konsistens genom att den innehåller kokosolja så stelnar den men blir flytande om den läggs i varmt vatten. Jag ställer den inne i duschen och när jag duschat klart så är den flytande.

 

 

Doften är exotiskt varm. Den återfuktar och gör huden silkeslen och skyddar huden mot fria radikaler. Absorberas fort av huden. Jag upplever inte doften för stark när den applicerats på kroppen.  Luktar mycket i flaskan men inte på huden. Men har jag oljan på mig så använder jag inte parfym då jag tycker att doften från oljan räcker. Du kan använda den till hela kroppen inklusive hår och naglar. Så vill du ha en lite lyxigare variant av olja kan jag varmt rekommendera denna.

 

 

Ett tips är att applicera den när huden fortfarande är fuktig. Olja är alltid lättare att massera in om huden är fuktig. Vill du använda den som en hårinpackning så tvättar du ur oljan efter ca 15 min.

 

SKINCITY har nu 20 % rabatt på allt från Elemis. Så passa på att testa denna lyxiga goding!

 

Varma hälsningar från Mona.

 

 

(Inlägget innehåller affiliates länkar. När du handlar via en utav våra länkar får vi en liten procentdel att prova nya produkter för att recensera, vi är mycket tacksamma för ditt stöd)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *