FÖRSÄLJNINGSVILLKOR/ KÖPVILLKOR

Välkommen till BEAUTY BOOST
Vårt produktsortiment är av högsta kvalité, vi erbjuder dessutom banbrytande one-to-one rådgivning, en kundupplevelse i världsklass.
Vår BEAUTY BOOST online butik möjliggör snabb, säker och enkel beställning, 24 timmar om dygnet., fraktpriser, lägsta beställningsbelopp för fri frakt och beräknad leveranstid blir du direkt informerad.

FÖRETAGSINFORMATION /BOLAGSINFORMATION
Bolagsnamn: Gouttes de Beauté Advanced Skincare AB
Organisationsnummer: 559152 - 9523
Kontakt: info@beautyboost.se
F-skatt: Gouttes de Beauté Advanced Skincare AB är godkänd för F-skatt
Momsregistreringsnummer: SE559152952301

Kontaktuppgifter
Stora Nygatan 36, SE-211 37, Malmö
shop@beautyboost.se

PRODUKTINFORMATION OCH PRIS
Produktinformation
Produktbeskrivning, mängd, utförlig information om ingredienser och fördelar samt mängd och priser hittas i beskrivning. Om någon produkt saknar önskad information eller har ni frågor eller funderingar ber vi er att kontakta oss.
Priser
Alla priser anges i svenska kronor och innehåller mervärdesskatt och övriga avgifter.
Totalkostnaden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet, inklusive eventuella porto-och fraktkostnader.

FÖRSÄLJNINGS-OCH LEVERANSVILLKOR
Ta emot en order
Varje online order går igenom 3 faser.
När vi tar emot din order, tar emot betalningen, den förbereds för packning och leverans.

Leverans
Vanligtvis kommer varan skickas från oss så fort ordern är klar. Om varan inte finns i lager vi alltid informerar kunden och har en dialog om olika lösningar och väljer tillsammans bästa alternativ för kunden.

Frakt
Vi skickar din vara så fort ordern är klar. Kostnader förenade med frakten är tydliga och angivna vid beställning. Du som kund har alltid möjlighet att göra val av frakt och önskemål om leveranssätt.

Säker Betalning

Vi ACCEPTERAR FÖLJANDE BETALNINGSFORMER:

*PayPal

*SWISH HANDEL

Personupplysningar
BEAUTY BOOST behandlar persondata i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). Uppgifter som kan knytas till dig som person kommer aldrig att bli tillgänglig för andra verksamheter eller kopplas till andra, externa register.
Kortinformation
När du handlar hos beautyboost.se behandlas betalningen av Mondido Payments som är en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard/Eurocard. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk. SLS/TSL – Säkerhet och kreditkortsuppgifter Alla kreditkortsuppgifter hanteras tryggt på en säker https-sida och överförs med nyare versioner av TLS.
Säkerhet
Hela sidan är krypterad SSL. Om du befinner dig på en webbplats där det står https i adressfältet så krypteras all trafik mellan dig som besökare samt servern du kommunicerar med. Detta gör att det är mycket svårt att avlyssna eller manipulera informationen som skickas er emellan och SSL ger därmed en mycket högre säkerhet än en okrypterad http anslutning.
RUTINER FÖR RETURER AV VAROR
Avbeställning
Om du önskar att avbeställa en vara. Var vänlig kontakta oss skriftligen via e-mail eller ring oss! Avbeställning kan göras om du har ångrat beställningen.
Reklamation
Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela beautyboost.se skriftligen eller muntligen om felet. BEAUTY BOOST kommer då ge dig information om hur du går vidare. Reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen.
Ångerrätt
Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare mottagit varan. Om du vill ångra köpet så returnerar du varan i väsentligt oförändrat skick så får du tillbaka det du har betalat för varan, inklusive fraktkostnader.
Returfrakten
Returfrakten betalas av konsumenten om denne har ångrat köp, men om fel uppstod på beställd vara vid frakt, returfrakten bekostas av BEAUTY BOOST För utförlig information se retursedeln (som bifogats försändelsen).
Garanti
Garantin ger kunden rättigheter utöver rätten till reklamation som kunden har via Konsumentköplagen
Leveransförsening
Konsumenten har rätt att häva upp köpet vid försening om denne inte godkänner en ny leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 0–7 dagar i Sverige.

Genom att genomföra köp via BEAUTY BOOST godkänner du dessa köpevillkor.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och ändringar på sidan.


**Det kostnadsfria fraktbeloppet är exklusive eventuella rabatter.
***Alla produkter du beställer i BEAUTY BOOSTs onlinebutik kommer att skickas till dig via DHL för säker och snabb leverans direkt till din dörr. Leveranstiderna som visas ovan är genomsnittliga arbetsdagar. Vi kan dock inte garantera leveranstider, detta är standardgenomsnittstider med reservation för variationer. Om du vill kontrollera status för din leverans, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@beautyboost.se. Vi hjälper dig gärna!
För att hjälpa till att bevara miljön använder vi återvunna förpackningskartonger.